Reklama |
Peprmintový řezChuťová kombinace peprmintu - sladké chuti s příměsí máty peprné - s tmavou čokoládou, je v cukrovinkářském oboru velmi oblíbená jak v peprmintem plněných čokoládách tak v čokoládových peprmintových bonbónech. Stejně lahodně působí čokoládový korpus a čokoládová poleva s peprmintovou gelovou náplní v novém, vizuálně velmi atraktivním, peprmintovém řezu. Doporučená receptura: Peprmintový gel DOHOTOVENÍ Doporučený technologický postup PEČENÍ Peprmintová náplň: Karinu Basic Milk vyšleháme s vodou a necháme 15 minut odležet. Potom jí vmícháme do rozšlehané smetany společně s PASTOREM CLASSIC PEPPERMINT a s roztokem Sanettu.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je pátek pátek 31. ledna 2025
svátek slaví Marika, zítra Hynek Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |