Reklama |
Bílkový krém
Čtenáři serveru Cukrar.cz nás žádají o radu, jií, kteří mají s tématem zkušenosti, odpovídají. Před pár lety jsem na tento server taky psala stejný problém s bílkovým krémem. To co tu popisujete se nazývá italský snih.Existuje ještě francouzký a švýcarský. Problém máte v tom, že používáte špatný sníh. Potřebujete švýcarský, což je dvojnásobná hmotnost cukru k bílkům, a šlehá se nad vodní lázní k teplote asi 55 až 60 stupňů a to do velmi husta. Pak se to ještě dává šlehat do robota.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |