Reklama |
Větrník je nutné odvětratDrobné rady čtenářů, vyvěrající z jejich praxe Někdy děláme vše podle receptu a ne vždy se nám podaří dosáhnout výrobku v míře takové kvality jak bychom si přáli. Receptura obnáší základní postupy a nejsou v ní zahrnuty miniatury praktických postřehů, kdy stačí málo abychom dosáhli kýženého cíle. Větrník potřebuje při jeho zpracování trochu odvětrat, jak radí čtenář Zdeněk. Zkusme to! Dříve jsem pekl v 3dílné elektrické troubě a později přešel na horkovzdušnou troubu na 10 plechů. Je pravda, že to chvilku trvá, nahoře na troubě je páčka, doleva je zavřená a doprava se otevírá. Tento systém je určen na pálenou hmotu, aby pára unikala pryč.
Příbuzné články...
17.09.2018 Carpigiani Freeze & Go23.08.2018 Větrník s labutím půvabem 20.09.2017 Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 01.05.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 2. 24.04.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 1. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |