Reklama |
Dezert pohádkaRecepty při příležitosti stého výročí založení školy věnovala ISŠ Frenštát p. Radhoštěm
Sachrova hmota - korpus Surovina na krém:
Technologický postup: Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného přidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obě hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. Plát pečeme při teplotě 220 °C. Na upečený plát naneseme vyšlehaný krém. Na krém naneseme náplň, kterou si připravíme vyšleháním másla s moučným cukrem, přidáním mletých ořechů a rumu. Po ztuhnutí vypichujeme kolečka a potahujeme v čokoládové polevě.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |