Reklama |
Čarujeme se zeleninou Knižní gastronomický trh je v těchto dnech obohacen druhým vydáním knihy Luďka Procházky Čarujeme se zeleninou. Nevylučuji tu možnost, že pod názvem publikace, slibující nám iluzionistické poučení, sáhnou i vyznavači magie a kouzel. Po otevření knihy sice zjistí šalbu sugestivního titulu, ale jsem přesvědčen, že každým obrácením listů budou z obsahu této čarovné knihy okouzleni i samotní profesionální kouzelníci. Květ z pórku Námět pro úplné novice dekoračního umění. Prý je každý začátek těžký. Možná. Úspěšný konec ale povzbudí do další práce.
Leknín z cibule Cibule vžene mnohdy slzy do očí. Ale povedený leknín vaše oči určitě rozzáří štěstím nad povedeným dílem.
Spirála z okurky Problematika života se odehrává ve spirále. Tahle okurková spirála až takovou problematikou není, napříč - tříhvězdičkové obtížnosti -.
Skládaný květ z bílé ředkve a mrkve Je pravdou, že zdánlivá jednoduchost, mívá svůj stupeň obtížnosti. Ale s chutí do toho, a už je to uděláno, už je to hotovo. Nelekněte se čtyřhvězdičkového stupně obtížnosti. Štěstí mívá někdy tu vlastnost, že odvážným i přeje.
Velká kytice v melounové váze Moudrosloví v mluvě lidového léčitelství praví, že se má před bezem smeknout. V pohledu na vytvořený dekor nelze učinit jinak než kleknout.
Článek:Luděk Procházka - ZDE
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora] |
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |