Reklama |
OVOCNÁ PÁJ /10 porcí/Charakteristika: Dort na povrchu zdobený šlehačkou a chipsovanými mandlemi. Na řezu pájový korpus s tenkou vrstvou žloutkového krému a naskládanou směsí čerstvého pokrájeného ovoce, zakončeno neutrální ovoželovou polevou. Suroviny a přísady: 120 g pájový korpus
Výrobní postup: PÁJOVÝ KORPUS: 500 g hladká mouka Výrobní postup: OVOŽEL POLEVA NEUTRÁL: množství na jednu formu Recepturu sestavil
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |