Reklama |
TIRAMISU
Od rakouského cukrářského kolegy jsme obdrželi návod na tiramisu. Zkuste jej vyrobit i v našich podmínkách a porovnejte jeho přípravu a chuť s tím, jak jste zvyklí ve vašich dílnách. Suroviny: 4 žloutky, 10 dkg cukru, 1 balíček vanilinového cukru oetker, 50 dkg mascarina, 1/16 l vaj. likéru, 4 bílky, 40 ks piškotů, 1/4 l ledové kávy, kakao. Postup: Žloutky, cukr a vanilinový cukr vyšleháme do pěny a přidáme mascarino a vaječný likér. Poté vyšleháme bílky do tuhého sněhu. (Pozor na hygienické normy při používání tepelně nezpracovaných vajec!)
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je neděle neděle 24. listopadu 2024
svátek slaví Emílie, zítra Kateřina Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |