Reklama |
Osvěta DIAMANTové OMEGYPotravinářské firmy OMEGA CZ a DIAMANT jsoucí ve vzájemné symbióze ve službách pekařských a cukrářských potřeb, prováděly v podzimních dnech osvětovou misi v českých zemích. Omega, dodavatel strojů a zařízení představila na živo svého partnera holandskou firmu BAKON, proslulého výrobce strojů pro pekaře a cukráře. Manažer exportu nizozemské firmy pan Jaco van den Berge osobně předváděl činnost zařízení určeného pro výrobu cukrářských košíčků, výrobníku šlehačky, plničky šlehačkových hmot, nástřiku gelů a čokolády. Demonstrovaný úkon pečení cukrářských košíčků na stroji typu BAKON byl realizován do deseti minut s možností regulace rozměru košíčků v rozmezí průměru 4,2 - 12,5 cm v a počtu od 5 do 30 kusů. Výrobník Bakon zvládá trojrozměrnou tvorbu v kruhovém, oválném a v podobě vafle. Stroj na postřik gelem, typ BAKON JELLY JUNIOR, je určen na postřik výrobků gelem, při zachování konstatní teploty nerezové nádoby bez dalšího zvyšování, a kdy tím nedochází k likvidaci pektinů. Obsluha, podle typu a nároku na provedení, si teplotu stříkaného gelu může regulovat. Obsah nádoby se vyznačuje objemem 3,5 l.
Stroj na postřik gelem typ BAKON JELLY JUNIOR
Další info zde (PDF)
Další info zde (PDF)
Dodavatel: Omega CZ, s.r.o.
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |