Reklama |
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 3/10Pavlína Berzsiová se dnes již potřetí ohlíží s naším portálem za svými výrobky, které zhotovila při příležitosti předváděcí akce v Potravinářské škole a služeb v Brně, Charbulově ulici, kde předvádí jak lehce, rychle a zároveň i moderně je možné připravit chutné a dobře vypadající dezerty, jejichž příprava vyžaduje minimum času. Při cukrářském kurzu viceprezidentky AKC byly používány cukrářské výrobky, suroviny a pomůcky od firmy FIALA. Dezert Pigna collada, který je obemknut čokoládovou mřížkou z tukové polevy Mohrenglanz. Čokoládová mřížka je velmi jemná ozdoba, do které když se zakrojí tak se mřížka lehce poddá příboru a v ústech se příjemně a lahodně rozplyne. Opět je použita omáčka, ořechy v karamelu a kousek čerstvého ovoce, v tomto případě hrozny a jablko.
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |