Reklama |
Desatero cukrářských ohlédnutí Pavlíny Berzsiové 5/10Mušle Jedná se opět o tvorbu rychlého moučníku. Podstatu výrobku tvoří čokoládová skořápka z bílé čokolády, která je dodávána v polystyrénových obalech. To znamená, že výrobek můžeme mít uskladněný a v případě rychlého použití, naplníme skořápky bílým a kakaovým moussem. Mousse je lehký krém, který se šlehá pouze s mlékem, čili příprava je hotová během několika málo minut. Pokud se tento výrobek podává v restauracích, tak během doby než kuchař připraví pokrm, cukrář lehce zhotoví tento dezert. K obohacení prostoru talíře použijeme kousek čerstvého ovoce, trochu omáčky dle vlastního uvážení, můžeme dodat kopeček zmrzliny, zejména v letním období.
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |