Reklama |
Proč cukráři používali do svých výrobků ovoceAnanas podporuje trávení,zvláště bílkovin,umrtvuje choroboplodné zá rodky Angrešt povzbuzuje činnost střev a žaludku,je dobrý i při zácpě Banán je výživný a lehce stravitelný Borůvky hojí i stahují,lze je použít při dráždění střev a žaludku Broskev zvláště vhodná jako huspenina pro nemocné Brusinky jsou výborným kořením,podporují trávení Citron podporuje látkovou výměnu,povzbuzuje játra a rovněž blahodárně působí na kůži Datle jsou velmi výživné a podněcují také chuť k jídlu Fíky působí na stolici,čisté listy se také používají jako obklady na rány Gdoule používá se jako koření,semeno též na obklady Hrozny působí na látkovou výměnu,povzbuzují činnost ledvin Hrušky působí proti zácpě,chladí Jahody chladí a čistí krev Jablka ochlazují při zimnici,podporují činnost střev Maliny povzbuzují chuť k jídlu a chladí Meloun působí močopudně Meruňky mají podobné vlastnosti jako broskev Pomeranč chladí při zimnici,povzbuzuje játra a ledviny a látkovou vý měnu Rajská jabl. působí na ledviny Rybíz chladí při zimnici,podporuje chuť k jídlu Švestky povzbuzují játra a ledviny Třešně jsou výživné a občerstvující
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |