Reklama |
Velikonoční hnízda
40 ks 1300 g křehké těsto Zhotovení Křehké těsto vyválíme na plát 4 mm a vykrájíme ve tvaru vajíček. - teplota pečení 210 °C Po vychladnutí natřeme povrch malinovým želé, které potáhneme hořkým Mohrenglanzem a vložíme figurku velikonočního zajíčka. Základní recept 1000 g křehkého těsta Doba zpracování Rychlohnětač - 2 + 6 minut Základní recept - malinové želé 80 g Claro červené všechny suroviny krátce povaříme Směsi uvedené v receptuře nakoupíte u firmy FIALA - Praha s.r.o. www.ingfiala.cz
Příbuzné články...
01.04.2019 Je čokoláda sladkou marihuanou?22.08.2015 Dortové jedlé obrázky 22.04.2014 Jak vznikla skrze kočku zmrzlina 17.03.2014 Pařížská šlehačka a krém 03.12.2013 Čokoládová pralinka [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |