Cukrář.cz

Reklama



Téma "Sněhové pečivo"


Sněhové pečivo
Od: Pája

27.03.2014 16:02:54.
id: 10486.


Prosím o recept na sněhové pečivo včetně technologického postupu a nejlépe ze sušených bílků. Dále bych se chtěla zeptat, jak správně rozpustit sušené bílky. Děkuji mooc.

odpovědět

Nadpis: Re: Sněhové pečivo
Od: Huska

Vloženo: 13.04.2014 10:22:40.
ID: 10501.


Zdravím,
takže na kilo sněhovky potřbujete
bílky 19dkg
cukr krupici 53dkg
cukr moučka 23dkg
a vodu 16dkg
cukr si rozdělíte na 2/3 a 1/3,
2/3 se dají vařit s vodou na slabý let tj. 114°C (pokud máte teploměr),
mezitím si dáte šlehat bílky a zasypáváte je 1/3 cukru,
do vyšlehaných bílků pak nalejete uvařený rozvar a necháte šlehat do schladnutí, poté se zamíchá moučka a může se tvarovat (na papír) .... pak se samozřejmě suší v troubě
jinak nejraději pracuji s čerstvími bílky, sušené jsem nezkoušel a mražené mi nevyhovovaly. Každopádně receptura by měla sedět i na sušené......


odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.