Reklama
|
Téma "Proč z kremrolí vytékají bílky ?"
|
Proč z kremrolí vytékají bílky ?
Od: Iva
|
25.08.2006 22:28:22.
id: 1193.
|
|
Když dělám kremrole z listového těsta s bílkovým sněhem ( na 1 bílek 50 g cukru ), který ušlehám ve vodní lázní a poté mimo lázeň šlehám do vychlazení - dle receptur z knihy, je krém pevný i ve špičkách, tak proč mi druhý den z kremrolí vytékají bílky ? Umíte mi někdo poradit? Nedává se tam ještě více toho cukru na 1 bílek ? Děkuji předem všem za radu.
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Proč z kremrolí vytékají bílky ?
Od: ZuSka
|
Vloženo: 26.08.2006 19:41:35.
ID: 1195.
|
|
pomer bilku a cukru je 1:2 a slehejte to jen tak v mise... Zacnete slehat bilky, prisypte tretinu cukru, zbytek cukru svarte s trochou vody na silny let (z drateneho ocka vyletava po namoceni do rozvaru retez bublinek)a pak postupne prilejte. Vyslehejte do tuha a hotovo, nic vytekat nebude ;).
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Proč z kremrolí vytékají bílky ?
Od:
|
Vloženo: 12.09.2008 20:07:57.
ID: 5266.
|
|
je super
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Proč z kremrolí vytékají bílky ?
Od:
|
Vloženo: 24.01.2009 17:12:14.
ID: 5684.
|
|
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Proč z kremrolí vytékají bílky ?
Od: mira
|
Vloženo: 18.03.2009 19:47:19.
ID: 6048.
|
|
někdy to dělá špatně rozmíchaný cukr,a plnění s ještě teplým sněhem
odpovědět
|
| | | |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|