Cukrář.cz

Reklama



Téma "Dortové korpusy"


Dortové korpusy
Od: Alena

13.03.2016 16:31:31.
id: 13270.


Dobrý den, chtěla bych se zeptat odborníků na zkušenosti s přidáváním vody a její teploty před došleháním u nahřív.šleh.hmot na dorty, jestli by se měly snížit otáčky a vodu postupně vlévat a šlehat nebo jen ručně zamíchat, tak jako sypké přísady.
A jak se mají korpusy péct v horkovzdušné troubě, jestli nejdříve na nižší teplotu až se zvětší objem a pak dopéct na vyšší teplotu nebo na stejnou teplotu po celou dobu pečení, korpus mi téměř vždy propadne.
A co s upečeným korpusem ve formě, jestli nechat vychladnout přirozeně nebo otočit na horký plech,jak uvádí odborná literatura.Pokud se to má otáčet, tak kdy(okamžitě po vytažení z trouby) a jak dlouho to nechat převrácené. Děkuji.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.