Reklama
|
Téma "Brambůrky v marcipánu"
|
Brambůrky v marcipánu
Od: Evča
|
09.12.2007 12:44:58.
id: 3649.
|
|
Prosím jestli máte někdo recept na brambůrky v marcipánu,které jsou obalované v kakau.Měla jsem recept a bohužel se mi někam schoval (mrška malá)děkuji mooooooooooc za pomoc
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Brambůrky v marcipánu
Od: Helena
|
Vloženo: 10.12.2007 9:02:25.
ID: 3653.
|
|
Bufery: 10 Dg cukr krup. 18 Dg hladká mouka 0,2 Dg škrob kukuř. 24 Dg bíky 14 Dg žoutky 6 Dg voda
Bíky s cukrem ušlehat, nepřešlehat, zvášť v míse smíchat jako na palačink.těsto - žloutky+voda+1/3 mouky, přidat trochu ušehaného sněhu, lehce smíchat, přidat zbytek sněhu i se škrobem, lehce smíchat. Ihned péct buflery, 2 spojit kakaovým krémem, nechat ztuhnout, pak obait v marcip. hmotě a obalit v kakau. Buflery stříkat hladkou trubičkou, po upečení můžete vnitřek trošku vykrojit ať tam veze více krému. Žloutky i bílky si opravdu zvažte jak je v receptu, nedělejte podle oka, nebo podle kusu! Ať se dílo podaří!
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Brambůrky v marcipánu
Od: Evča
|
Vloženo: 10.12.2007 15:59:17.
ID: 3658.
|
|
Moc Vám Heleno děkuji a marcipánovou hmotu na tyto brambůrky děláte ze sušeného mléka?Nebo máte jiný osvědčený receptík?Předem moc děkuji.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Brambůrky v marcipánu
Od:
|
Vloženo: 27.10.2008 9:17:11.
ID: 5398.
|
|
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Brambůrky v marcipánu
Od: Helena
|
Vloženo: 10.12.2007 21:21:19.
ID: 3662.
|
|
Já ten marcipán dělám ze sušeného mléka, někdy když nemám moc času, tak šáhnu po hmotě K2. Rozválet, nakrájet na kostky a zeshora položit na slepený bufler a rohy pděkně začistit dole pod "brambůrkem". Ještě nahoře můžete udělat nožem 2-3 zářezy a posypat je cukrem, je to jako prasklá opečená brambora posypaná solí. Proto se tomu říká brambůrky. Tak zkoušejte, ať se daří!
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Brambůrky v marcipánu
Od: Marcela
|
Vloženo: 12.12.2007 15:41:25.
ID: 3672.
|
|
Ahojky děvčátka.Mě se na obalování "brambůrek" i jiných zákusků,i na potahování dortíků osvědčila nepravá mandlovka z kondenzovaného mléka.Je jednoduchá, netrhá se tolik a nevysychá tak rychle jako s bílkem.Do jedné plechovky kondenzovaného mléka (salko) přidáme krabici (400g) sušeného mléka a pár kapek mandlové tresti a hezky to propracovat. To je celé.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Brambůrky v marcipánu
Od: Ev
|
Vloženo: 13.12.2007 20:11:17.
ID: 3681.
|
|
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: Brambůrky v marcipánu
Od: Eva
|
Vloženo: 13.12.2007 20:12:10.
ID: 3682.
|
|
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: Brambůrky v marcipánu
Od: simina
|
Vloženo: 26.01.2008 20:54:56.
ID: 3923.
|
|
Prosím vás paní Marcelo,když tu mandlovku děláte tak vydrží zabalená do folie a jak dlouho,když ji všechnu nespotřebujete?A jde sní potahovat dort potřený krémem,neztéká-neroztýká se?A uskladňovat v lednici nebo při pokojové teplotě?Děkuji za odpověd.
odpovědět
|
| | | | | | | |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|