Reklama
|
Téma "těžká paříž"
|
těžká paříž
Od: jana
|
19.02.2008 14:19:24.
id: 4092.
|
|
prosím,poradte.uvařila jsem ji podle norem,ale nikdy jsem ji nedělala.zítra chci slepit dort,v recepturách píší že se nemá šlehat,jen nahřát a vymíchat,známé cukrářky tuto recepturu nepoužívali,tak poraďte kdo ji dělal.děkuji.j
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: těžká paříž
Od: Lilina
|
Vloženo: 19.02.2008 17:39:46.
ID: 4093.
|
|
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: těžká paříž
Od: Lilina
|
Vloženo: 19.02.2008 17:43:48.
ID: 4094.
|
|
Bude to jako krěm na špičky.Taky s tím nemám zkušenosti,ale jsem cukrářka.Zjistím to a napíšu.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: těžká paříž
Od: Jitka
|
Vloženo: 21.07.2020 8:33:38.
ID: 14356.
|
|
Také jsem to takto zkoušela, ale výsledek nebyl nejlepí Jitka
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: těžká paříž
Od: oloušek
|
Vloženo: 19.02.2008 17:55:30.
ID: 4096.
|
|
Těžká pařížská se dá vyšlehat je nadýchanější a líp se s ní pracuje, pokud by jste jí jenom míchala, nejsem si jistá zda by se vám to podařilo. Takže vyšlehat ano, ale na slepení či plnění dortů to není to pravé ořechové, Pro plnění je lepší lehká pařížská, těžká pařížská se používá spíš jako zvýrazňující složka k výrobku, třeba na muzikál řez, kde se dává pod marcipán.
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: těžká paříž
Od:
|
Vloženo: 19.02.2008 18:55:29.
ID: 4099.
|
|
díky moc,chci slepit dort a udělat kočičku v marcipánu.přijde mi hodně čokoládový a děti milují čokoládu a marcipán tak doufám že to bude ok.zatím je v lednci a konzistence jako hustá čokoláda tak snad se povede
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: těžká paříž
Od: Johny
|
Vloženo: 19.02.2008 23:35:40.
ID: 4102.
|
|
Těžkou uvařenou a odleženou paříž mírně nahřejte a klasicky ušlehejte, nebojte se toho. Měla by vzniknout stejnorodá, nesražená hmota. Na lepení dortů? Jak se u nás říká, proti gustu žádný dišputát. My jsme s ní zdobili pouze rakvičky, ale myslím si že při lepení dortů by neměl být žádný problém. Dejte vědět, jak se vše zdařilo! Johny
odpovědět
|
|
Nadpis: Re: těžká paříž
Od:
|
Vloženo: 20.02.2008 16:46:28.
ID: 4104.
|
|
ahojky,dortík byl super,a kombinace s marcipánem,prostě nejlepší pro děti,moc se olizovali...paa
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: těžká paříž
Od: moník
|
Vloženo: 20.02.2008 19:13:15.
ID: 4105.
|
|
to mě těší, také se chystám ji udělat jako náplň do dortu a předešlé příspěvky mě vyděsily. díky M.
odpovědět
|
| | | | | | | |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|