Cukrář.cz

Reklama



Téma "kokosový suk "


kokosový suk
Od: Arwen23

01.04.2006 14:14:23.
id: 762.


dobry den prosim Vás o recept na kokosový suk nebo kokosový kmen nemohu ho nekde sehnat pokud ho nekdo máte tak mi ho napiste dekuji
Blanka

odpovědět

Nadpis: Re: kokosový suk
Od: Viki

Vloženo: 01.04.2006 16:02:53.
ID: 763.


Už se tady jednou objevil tento recept:

Kokosový kmen
20 dkg moučkového cukru; 20 dkg kokosu; 5 dkg kakaa; 15 dkg 100% tuku rozpustit; 2 až 3 lžíce rumu; 1 vejce - Udělat těsto, zavinout do alobalu, krájet plátky

odpovědět

    Nadpis: Re: kokosový suk
Od: Arwen23

Vloženo: 02.04.2006 18:56:44.
ID: 766.


Mockrát Vám děkuji velice jste mi pomohla

odpovědět

Nadpis: Re: kokosový suk
Od: sindi.n

Vloženo: 23.05.2006 10:46:17.
ID: 890.


dobry den rada bych vas poprosila o recept na pernikové figurky s měkeho perníku předem děkuji za OD..........

odpovědět

Nadpis: Re: kokosový suk
Od: surem

Vloženo: 28.12.2007 14:11:35.
ID: 3758.


1 salko
250 gr. kokosovej mucky
100 gr. susene mlieko


vsetko zmiesit, ak si neikto zela viacfarebny, tak rozdlit na 3 casti - jednu ofarbit kakaom, druhu ruzovou potravinarskou farbou a treti nechat biely. spolu zavinut, zabalit do alobalu a enchat vychladnut v chladnicke. Potom krajata nezadrhut sa :-)

odpovědět

Nadpis: Re: kokosový suk
Od: pepr

Vloženo: 29.02.2008 21:34:04.
ID: 4183.


no hezkej recept na kokosový kmen ale jak ho udělat aby byl dlouhotrvanlivej ,má někdo recept ? a postup ? Předem děkuji.

odpovědět

Nadpis: Re: kokosový suk
Od: Karlos

Vloženo: 29.02.2008 23:17:50.
ID: 4184.


Takže tady je recept na profi kokosový kmen!

30 dkg krupicový cukr
39 škrobový sirup
11 voda

57 cukr moučka
2 van cukr(jeden sáček)
16 sušené mléko
40 kokos( dva sáčky)...pro začátek doporučuji poloviční dávky na jeden sáček=200g

Krupicový cukr svařit se škrobovým sirupem a vodou na 112C, horké nalít do suché směsi suš. mléka, mouč cukru a kokosu s vanilkovým cukrem, dobře vymíchat!
Do části dát kakao, do jiné červené barvivo(zabarvit narůžovo) část nechat bílou a pak různě převalovat a kombinovat.
Já místo škrobového sirupu dávám glukopur(glukoza), kvalita je řekl bych srovnatelná, ale po cca měsíci mi ty kmeny dost ztvrdly, do té doby byly ale OK....asi glukopur není škrobový sirup...co se dá dělat.
Mám i výrobní video:-) kdyby byl zájem.
Tak se mějte.

odpovědět

    Nadpis: Re: kokosový suk
Od: haluzask

Vloženo: 29.12.2013 5:30:15.
ID: 10346.


Karlos, mas detailny prehlad. Vedel by si prosim poradit, ako sa robi sojovy suk, a viac o zrnitosti krupice? Dakujem

odpovědět

    Nadpis: Re: kokosový suk
Od: bondy

Vloženo: 22.02.2015 21:29:42.
ID: 12882.


prosím o video

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re: žužu
Od:

Vloženo: 02.04.2012 14:33:09.
ID: 8570.




odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.