Reklama
|
Téma "krém pod marcipán"
|
krém pod marcipán
Od: Marta
|
27.04.2011 8:21:42.
id: 8048.
|
|
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jaký používáte krém pro potahové hmoty na dort, koukal jsem na videa ze zahraničí od profíků, a tam měli takový lehký, ale zaroveň pevný bílý krém, který krásně v chladu ztuhnul a byl krásně hladký. Nevíta náhodou co to je za krém? nemáte s tim někdo skušenost, samozdřejmě, jestli někdo používá nějaký jiný a je taky super, tak budu ráda za recept. moc díky za odpovědi...
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: krém pod marcipán
Od: Petr
|
Vloženo: 28.05.2011 20:54:17.
ID: 8104.
|
|
Jo jo, chemie dělá divy. Nejlepší je vyšlehat máslo 1 kg s moučkovým cukrem 300gr.Tento krém, se domnívám, je fajn pod cukrové hmoty na svat. dorty.
odpovědět
|
|
|
Nadpis: Re: krém pod marcipán
Od: Hav
|
Vloženo: 31.05.2011 13:59:49.
ID: 8112.
|
|
A máte to vyzkoušené? Připadá mi to příliš máslové, máslo má dost vody a hmota pak může snáze vlhnout.
odpovědět
|
| |
Reagovat k tomtuto tématu
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|