Reklama |
Akce a soutěže
Zmrzlinářské a cukrářské kurzy s CESKem / - I.
14.04.2015, rubrika: Akce a soutěže
Dozvíte se jak úspěšně založit, strojně vybavit a ekonomicky provozovat zmrzlinárnu, správně sestavit recepturu a vše spojené s výrobou zmrzliny.
Kurz je pořádán společností CESK a.s. a veden italskou GPS, Gelato Professional School. více...
SIGEP - vše v jednom objektivu / - 6.
05.02.2015, rubrika: Akce a soutěže
Rozsáhlá plocha SIGEPU je největším veletržním tržištěm s nabídkou především zmrzliny, cukrářských výrobků, pekařské produkce, kávy a veškerého příslušenství a techniky, jež jsou s těmito obory spojené.
více...
SIGEP - Myšlení lidem a práci strojům / -5.
02.02.2015, rubrika: Akce a soutěže
Temperace čokolády je proces, který má značný vliv na konečný výsledek její kvality. Při temperovacím procesu je snaha o dosažení krystalické struktury, která má významný podíl na charakteru čokolády.
více...
SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4.
28.01.2015, rubrika: Akce a soutěže
Cukrářský umělec prostřednictvím suroviny může výrobku vdechnout život dle své představy, kdy o konečné vizáži ztvárnění rozhoduje výtvarníkova představa záměru, fantazie a rukodělná zručnost.
více...
SIGEP - sladká tenata zmrzlinových svodů / - 3.
27.01.2015, rubrika: Akce a soutěže
Zmrzlina vábí chuťovou rozmanitostí desítkami podob jejího svůdného apetýtu chuťová čidla vyznavačů sladkých laskomin a díky její atraktivitě je vyhledávaných cílem žádostivých konzumentů.
více...
SIGEP v sochařské kreativitě / - 2.
26.01.2015, rubrika: Akce a soutěže
Největší cukrářský veletrh světa SIGEP v italském přímořském letovisku Rimini vydal dnešního dne konečnou statistiku návštěvnosti, která potvrdila v předběžném odhadu stále stoupající míru jeho popularity.
více...
SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1.
22.01.2015, rubrika: Akce a soutěže
Příznivcům cukrářského řemesla nastala tradiční pouť do veletržní svatyně Sigep v italském Rimini. Pro tentokráte již v době jejího pořádání 39. ročníku, kdy letošní návštěvnost zájem předčil ten loňský.
více...
GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA
01.09.2014, rubrika: Akce a soutěže
GLOBAL CHEFS CHALLENGE je soutěž se statusem mistrovství světa a Česko mělo ve své výpravě cukrářského zástupce Lukáše Skálu, nositele nejednoho drahého kovu z významných světových gastrosoutěží, nevyjímaje té, nad níž plane i olympijský oheň.
více...
Důležitá a praktická zpráva
19.06.2014, rubrika: Akce a soutěže
A je tak mnohem menší pravděpodobnost, že si ho přečte mnohem menší počet čtenářů, a tak sdělení jeho obsahu, či žádost o radu bude čtena menším počtem těch, kteří mají o vaší zprávu, dotaz či informaci zájem.
více...
Frigomat vytočil světový rekord!
17.06.2014, rubrika: Akce a soutěže
Byla vytočena na jeden zátah největší porce dosud zhotovené zmrzliny na světě o rozměru 43 cm bez kornoutu a 90 cm s kornoutem, který byl pro vytvoření rekordu speciálně upečen! Hmotnost rekordní porce zmrzliny dosáhla hodnoty 6.8 kg!
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |