Reklama |
Archiv zpráv
Rimini sladší samotného medu - sladký souhrn / -7.
04.02.2013, rubrika: Akce a soutěže
O tom se můžeme při každém ročníku SIGEPU přesvědčit. Následná příležitost k tomu bude již za necelý rok, protože 35. ročník mezinárodního veletrhu SIGEP má již nyní pevný termín od 18. do 22. ledna roku 2014.
více...
Rimini sladší samotného medu - dorty / - 6.
03.02.2013, rubrika: Akce a soutěže
Královskou disciplínou v cukrářském oboru jsou dorty. Možnost tisícero způsobů možností jejich chuti a zejména podob, je vynesly na nejvyšší místo zákaznického zájmu a proto jsou pravidelnou součástí každé výstavy oborového zaměření.
více...
Rimini sladší samotného medu - cukrářství a jiné /- 5.
01.02.2013, rubrika: Akce a soutěže
Zmrzliny je na SIGEPU možnost viděl tolik, že by se vešla na rozlehlou plochu Antarktidy. Ve stejném plošném příměru, ale v jiných zeměpisných šířých se lze, a to rovněž na příslovečném každém kroku, setkat s cukrářskými výrobky.
více...
Rimini sladší samotného medu - pekařství / - 4.
31.01.2013, rubrika: Akce a soutěže
SIGEP na sebe poutá pozornost nejen ve zmrzlině, ale navyšuje i větší měrou přítomnost pekařského odvětví, jehož obliba stále více stoupá v povědomí konzumentů, kdy tak napomáhá i větší publicitě tohoto významného italského veletrhu.
více...
Rimini sladší samotného medu - čokoláda / -3.
30.01.2013, rubrika: Akce a soutěže
Jaké popularitě se těší na SIGEPU zmrzlina, tak v podobném objemu si drží laťku vystavovatelské a divácké přízně rovněž i čokoláda, jejíž základní surovina má svůj původ v kakaových bobech.
více...
Rimini sladší samotného medu - zmrzlinářské vitríny / -2.
29.01.2013, rubrika: Akce a soutěže
Některé vizáže výrobků již nabývají podoby dekadence, v níž promlouvá projev blížící se k tvůrčí svobodě designérského kolektivu, což se ostatně odráží i v názvu jednoho z vystavovaných modelů Avangarda.
více...
Rimini sladší samotného medu - Frigomat / -1.
28.01.2013, rubrika: Akce a soutěže
SIGEP v Itálii táhne soudíc podle babylonské směsi jazyků. Nechyběla mezi nimi ani čeština, kdy svůj účastnický příspěvek rozmnožila společnost CESK a.s., výhradní dovozce zmrzlinových strojů FRIGOMAT pro český trh.
více...
Kypření těsta
25.01.2013, rubrika: Tipy a triky
Této pórovitosti v kypření se napomáhá různými přípravky např. sněhem, kvasnicemi, pečivovými prášky, alkoholem (který se při smažení těsta - koblih apod. vypařuje a unikáním těsto zvedá.
více...
Nezralé ovoce : Které "dojde " a které zůstane kyselé?
21.01.2013, rubrika: Suroviny
Má smysl kupovat zelené mandarinky, nektarinky tvrdé jako broky nebo zelené mango? Přečtěte si, které druhy ovoce mohou dozrávat i po utržení a které nám obchodníci servírují nedozrálé, i když vědí, že nikdy nebudou stát za moc.
více...
NOVÁ PROVOZOVNA CESK, a. s. v Brně
18.01.2013, rubrika: Business
Prostornou prodejnu bezbariérovým přístupem
Moderně vybavené zkušební centrum Školicí místnost Větší skladové prostory Parkování přímo u provozovny více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |