Reklama |
Archiv zpráv
Věcné rady zaměstnancům
05.05.2012, rubrika: Business
Pokud jsme v zaměstnaneckém poměru, jsme zaměstnanci. Pokud firmu vedeme, jsme šéfy. Podle těchto postavení nám vyplývají i povinnosti. Pokud se nám nelíbí pozice, kterou zastáváme, můžeme to změnit a stát se buď zaměstnancem nebo šéfem.
více...
Výrobníky ledové tříště - CESK a.s. Brno
02.05.2012, rubrika: Cukrařina
Rovné noneto možností provedení nabízí Cesk a.s. Brno. Na tuto nabídku se váží i různá příslušenství a suroviny, přes jejichž četnost si z velké řady zájemců různých chutí určitě každý najde svou oblíbenou ledovou pochoutku.
více...
Domácí zmrzlina
30.04.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vaříme, až směs trochu zhoustne (dosáhne 82°C). Ihned přecedit směs do ohnivzdorné misky do které jsme dali čokoládu. Míchat, až se čokoláda rozpustí. Posadit misku do nádoby s ledem a míchat vše, až se směs zchladí. Na noc vložit do chladničky.
více...
Svatební koláčky
28.04.2012, rubrika: Cukrařina
Při pečení koláčků jsou dva způsobu využití vajec. Žloutky se oddělí a z bílků se vyšlehá sníh. Nebo se vyšlehá tvaroh s celými vejci. Přednost spočívá v tom, že puding je pro chut' i když není moc cítit a taky se tvaroh tolik neroztéká.
více...
Tvarohovo jogurtový dezert
26.04.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Želatinovou hmotu rozdělíme na tři díly. Do jednoho dílu vmícháme maliny, do druhého meruňky a vložíme do skla nebo různě vytvarované formy, které předtím vyložíme fólií a naplníme na vrstvy tři připravené hmoty.
více...
Italské tiramisu
24.04.2012, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Mascarpone prošlehejte se zbytkem cukru, přidejte zrníčka z vanilkového lusku (můžete nahradit vanilkovým cukrem) a postupně přidávejte sherry, nebo nějaký likér. Krém musí být voňavý a lesklý. Nakonec přimíchejte pomerančovou šťávu
více...
HARIBO CHAMALLOWS FLOWERS - květinová cukrovinka k nakousnutí
22.04.2012, rubrika: Cukrařina
Měkké pěnové bonbony HARIBO Chamallows Flowers. Bonbony ve tvaru květin, které se doslova rozplývají na jazyku, vás rázem přenesou na rozkvetlou louku a na chvíli můžete nechat starosti všedního dne za sebou.
více...
Zmrzlinový stroj Frigomat KISS 3 - CESK, a.s. / -3.
17.04.2012, rubrika: Cukrařina
Výkonnost stroje spočívá ve velkém nášlehu, jenž je dosahován prostřednictvím speciálního zubového čerpadla, které vyrábí společnost FRIGOMAT jako jediná na světě. KISS 3 je díky uvedeným vlastnostem doporučován jako první pro výdej zmrzliny.
více...
Zmrzlinový stroj Frigomat KISS 1 - CESK, a.s. / -2.
15.04.2012, rubrika: Cukrařina
Jeho schopnosti umožňují, že ve své snaze a píli dokáže velmi dobře udržet krok se svými zmrzlinovými bratry i vyšších váhových kategorií. Je použitelný nejenom pro výrobu zmrzliny, ale zvládá rovněž i produkci točeného jogurtu, sorbetta i granity.
více...
Zmrzlinový polární medvěd Frigomat - CESK, a.s. / - 1.
12.04.2012, rubrika: Cukrařina
Umělý medvěd je ve své podstatě zmrzlinovým strojem v autentické podobě jako živý a od běžného zmzlinového přístroje se liší hlavně tím, že je samoobslužný. Pozornost kolemjdoucích láká pohyby hlavou a svítícím zrakem.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |