Reklama
|
Akce a soutěže
Kurz kopečkové a točené zmrzliny
20.03.2014 , rubrika: Akce a soutěže
Předvedeme způsob výroby kopečkové a točené zmrzliny a práci se zmrzlinovými stroji Frigomat. Představíme novinky z oblasti surovin a milovníkům sladkých výrobků prozradíme, jak se vyrábí makrónky.
více...
Historická mluva čokolády
14.03.2014 , rubrika: Akce a soutěže
Všechny linky jsou v provozu a zboží se okamžitě prodává návštěvníkům. Ozdobou této haly je čokoládová kašna, zdobená pozlacenými kakaovými boby. Každý obdrží oplatku namočenou v čerstvé čokoládě.
více...
Cukrářské výtvarnictví
03.03.2014 , rubrika: Akce a soutěže
Ukázka reprezentativních výrobků z výstavní akce Svazu pekařů a cukrářů, která prostřednictvím mladých umělců a jejich zdařilých monumentů, podala důkaz o šíři možností cukrářské tvorby.
více...
Zmrzlinová profesionální škola v Brně
11.12.2013 , rubrika: Akce a soutěže
Mezinárodní koncept profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy FRIGOMAT konečně v Brně. Máte-li zájem vzdělávat se v oboru, přihlaste se na některý z veřejných či individuálních kurzů Gelato Professional School.
více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|