Reklama |
Akce a soutěže
GASTRO KROMĚŘÍŽ TESCOMA CUP 2014 - muffiny /-1.
22.03.2014, rubrika: Akce a soutěže
Cukrářský juniorský námět zněl CUPCAKES s jarní tématikou a měl následující požadavky:
Soutěžící vyrobí 6 kusů výrobků CUPCAKES (zdobený muffin) s jarní tématikou, 4 kusy výrobku budou výstavní a 2 kusy degustační. více...
Kurz kopečkové a točené zmrzliny
20.03.2014, rubrika: Akce a soutěže
Předvedeme způsob výroby kopečkové a točené zmrzliny a práci se zmrzlinovými stroji Frigomat. Představíme novinky z oblasti surovin a milovníkům sladkých výrobků prozradíme, jak se vyrábí makrónky.
více...
Historická mluva čokolády
14.03.2014, rubrika: Akce a soutěže
Všechny linky jsou v provozu a zboží se okamžitě prodává návštěvníkům. Ozdobou této haly je čokoládová kašna, zdobená pozlacenými kakaovými boby. Každý obdrží oplatku namočenou v čerstvé čokoládě.
více...
Cukrářské výtvarnictví
03.03.2014, rubrika: Akce a soutěže
Ukázka reprezentativních výrobků z výstavní akce Svazu pekařů a cukrářů, která prostřednictvím mladých umělců a jejich zdařilých monumentů, podala důkaz o šíři možností cukrářské tvorby.
více...
SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-3.
19.02.2014, rubrika: Akce a soutěže
Výsledky soutěže Gelato Word Cup vyzněly nejlépe pro Francii, která se umístila na čelní pozici mezi 11 týmy z 5 kontinentů. Ve zmrzlinové tvorbě byli nejlepší Francouzi kreací Leonardo da Vinci Universum.
více...
SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-2.
17.02.2014, rubrika: Akce a soutěže
Předností výrobníků této značky je nízkoenergetický příkon, jenž v návaznosti na dvojitému systému izolace van, probíhá výroba ledové tříště v rychlém tempu i při nizkém výkonu kompresoru.
více...
SIGEP 014 ve snu sladkých prožitků /-1.
13.02.2014, rubrika: Akce a soutěže
Největší cukrářský veletrh světa SIGEP v 35. repríze emocí cukrového vábení, rozevřel opětovně svou sladkou náruč návštěvníkům ze širokého spektra světových meridiánů a rovnoběžek.
více...
Zmrzlinová profesionální škola v Brně
11.12.2013, rubrika: Akce a soutěže
Mezinárodní koncept profesionální cukrářské a zmrzlinářské školy FRIGOMAT konečně v Brně. Máte-li zájem vzdělávat se v oboru, přihlaste se na některý z veřejných či individuálních kurzů Gelato Professional School.
více...
Jaký byl letošní HOST Miláno 2013?
29.10.2013, rubrika: Akce a soutěže
Jsou na vzestupu jednoduché, "hranaté" tvary, doplněné moderními světelnými zdroji. U prodejních vitrín s potlačenou konstrukcí a s maximálním použitím izolačního skla.
více...
Moravský pohár v Bzenci – dortová tvorba / - 5.
15.03.2013, rubrika: Akce a soutěže
Soutěž sama o sobě není jen pouhým poměřením sil, ale předchází jí dlouhodobá příprava spočívající ve zdokonalování technologií, poznatku surovin, jejich působnosti ve vzájemných poměrech i v teplotním zpracování.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |