Reklama |
Archiv zpráv![]() ![]() Necháme minimálně 1 hodinu vychladit v lednici. Polijeme (zatřeme) tenkou vrstvou želu. Dělíme na řezy a zdobíme šlehačkou a dekorem. více...
Mascarpone
12.04.2011, rubrika: Recepty
Do kastrolu nalejeme vodu tak, aby se dno mísy dotýkalo hladiny vody, ale aby mísa stále seděla na okrajích kastrolu. Odejmeme mísu a kastrol položíme na střední plotnu a vodu přivedeme k varu.
více...
![]() ![]() více...
Sladká míza javoru
06.04.2011, rubrika: Cukrařina
Na pečení tohoto koláče se nejčastěji používají sirupy označované jako "medium amber" a "dark amber", tedy výraznější a tmavší varianty této lepivé delikatesy. Nejsvětlejší typ javorového sirupu, který má také nejjemnější chuť
více...
![]()
V království čtvercové čokolády
03.04.2011, rubrika: Cukrařina
V přízemí nás vítá s možností dát si kávu, čokoládu, něco sladkého k tomu a na chvilku posedět (schokolateria). A také je zde umístěna atrakce provozovny - schokokreation neboli možnost nechat si vyrobit tabulku čokolády přesně podle vašich představ.
více...
![]() ![]()
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |