Reklama |
Archiv zpráv
CARVINGOVÁ TRILOGIE Luďka PROCHÁZKY
05.03.2007, rubrika: Akce a soutěže
Do truhlice pokladů kulinářského umu byl vložen další drahokam v podobě knižní publikace "Čarujeme se zeleninou 2", v autorském rukopisu mistra nejpovolanějšího, Luďka Procházky.
více...
Soutěžní aktivity AKC ČR
04.03.2007, rubrika: Akce a soutěže
GASTRO JUNIOR BRNO 2007 - NOWACO CUP, GASTRO HRADEC 2007, MORAVSKÝ KUCHAŘ 2007, VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ DO JNT
více...
Kulinářská artistika
02.03.2007, rubrika: Akce a soutěže
Zpětným pohledem se ještě vrátíme do veletržních prostorů únorového Rimini, kde se konala výstavní potravinářská přehlídka, jejíž součásti byly i četné soutěže.
více...
Carmelo "Tonti" Sciampagna
28.02.2007, rubrika: Cukrařina
Na našem portále jsme před několika lety představili modelářské umění švýcarského trojnásobného mistra světa Elisea Tontiho, jehož tvorba spočívala v osobitém projevu, stojícího jednou nohou ještě ve světě realismu...
více...
MORAVSKÝ POHÁR 2007
22.02.2007, rubrika: Akce a soutěže
5.ročník soutěže cukrářských dovedností s mezinárodní účasti
MORAVSKÝ POHÁR 2007 13. – 15. března 2007 v prostorách VOŠ,SOŠ a SOU v BZENCI více...
Den svátku milenců, den lásky Valentýna
13.02.2007, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Pověz mně lásko, jakže rád máš ty mne,
vyslov ta slova, v duši tvé skrytá, řekni co cítíš, v noci i za dne, na co ty myslíš, když den ve slunci svítá? více...
Gastro Junior 2007 - Nowaco Cap
12.02.2007, rubrika: Akce a soutěže
13. ročník soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie
NÁRODNÍ SOUTĚŽ S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ Soutěž se koná pod záštitou primátora Statutárního města Brna a je doprovodným programem mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelových služeb... více...
Vytváření profilu znalce čokolády - krok třetí
09.02.2007, rubrika: Cukrařina
Chcete-li co nejvíce využít nových objevů, dělejte si pznámky o každé nové čokoládě s níž se setkáte a o tom, jak na vás zapůsobila. Tyto pznámky vytvoří základ vaší vlastní databáze čokolád.
více...
Vytváření profilu znalce čokolády - krok druhý
08.02.2007, rubrika: Cukrařina
Každému čtenáři položím pár otázek a snažím se sestavit jeho profil z hlediska čokolády. Jak byste mi odpověděli na tyto otázky:
více...
Vytváření profilu znalce čokolády - krok první
08.02.2007, rubrika: Cukrařina
Níže uvedená tabulka vám pomůže na první pohled zjistit, jaká čokoláda vám chutná nejvíce. Zároveň se z ní dozvíte, co dalšího by vám mohlo chutnat.
více...
|
Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |