Reklama |
Archiv zpráv
Registrační pokladny: rok oddychu
25.10.2006, rubrika: Business
Mnoho podnikatelů si zřejmě oddychne. Nutnost zakoupit si registrační pokladnu se zatím o rok odkládá. Navíc povinnost používat pokladny s fiskální pamětí v každém obchodě a restauraci zřejmě padne úplně.
více...
Nebezpečný hygienik Vít
24.10.2006, rubrika: Hygiena
Ministr zdravotnictví Julínek a jeho náměstek - hlavní hygienik Vít oznámili, že zjednoduší hygienické předpisy pro provoz veřejného stravování. Škoda jen, že hlavní hygienik zapomněl, že jsem mu totéž uložil před několika měsíci
více...
Zeleninový závin s jogurtovou omáčkou
24.10.2006, rubrika: Recepty
: 200 g kedlubny, 200 g mrkve, 100 g celeru, 120 g cukety, 20 g česneku, 200 g brokolice, 200 g květáku, 50 g žampiónů, 1/8 l šlehačky, 1/8 l zeleninového vývaru, trochu soli a pepře, 2 vejce.
více...
Týden francouzské cukrařiny
20.10.2006, rubrika: Cukrařina
V Praze ve Studiu En Sucre D´Art Mirky Slavíkové se totiž konal Týden francouzské cukrařiny. Čokoláda a čokoládové bonbóny, francouzská cukrařina, modelování z plastického cukru a modelování z karamelu.
více...
CUKRÁŘ ROKU 2006 MARTIN BRAUN CUP
19.10.2006, rubrika: Akce a soutěže
Asociace kuchařů a cukrářů ČR Vás srdečně zve na finále 5.ročníku soutěže Cukrář roku – Martin Braun Cup 2006 na téma Mozart a Praha.
více...
Čokoládové knižní křtiny
18.10.2006, rubrika: unknown2
Je na světě pouze zlomkové procento lidí, kteřým je jejich povolání ne ani tak koníčkem, nýbrž přímou žhavou vášní, která řídí kroky jejich působení po dobu 24 hodin denně.
více...
Melounový Bič Boží - Attila Tanács
14.10.2006, rubrika: Akce a soutěže
Nevyčerpatelné možnosti vyjádření uměleckého pohledu do tajemného labyrintu lidské duše skýtá již dlouhodobě řezbářská dekorativní disciplína, která v českých zemích zdomácněla pod původním označením carving.
více...
Říman chce ulevit živnostníkům
13.10.2006, rubrika: Hygiena
Ministerstvo navrhlo 150 změn, které usnadní život podnikatelům
Restaurace nebudou například mít bezdotykové baterie. Přestože vláda ODS podala ve středu demisi, část změn stihne Říman prosadit. Například pomůže majitelům restaurací. více...
Pekaři chtějí zdražit až o třicet procent
12.10.2006, rubrika: Business
Řada českých pekařů chce kvůli růstu cen obilí a mouky po letošní nižší sklizni zvýšit ceny svých výrobků. Někteří plánují zdražení o jednotky procent, jiní i o pětinu.
více...
Nesmyslná pravidla cukru
11.10.2006, rubrika: Business
Další miliardu korun stála stát od počátku roku podpora cukru. Celý dosavadní systém jeho výroby přitom i podle části zemědělců odporuje selskému rozumu: loni státní fond vydal přes čtyři sta miliónů korun na nákup jeho přebytků.
více...
|
Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |