Reklama |
Archiv zpráv
Sladidlo znovu na mušce
22.09.2006, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Evropská vědecká studie rozdmýchala letitou debatu, zda masově užívané umělé sladidlo aspartam vyvolává rakovinu.
více...
SIGEP 2007 PŘEHLÍDKA CUKRÁŘSKÉHO UMĚNÍ
21.09.2006, rubrika: Akce a soutěže
28. ročník Mezinárodního veletrhu tradiční výroby zmrzliny, cukrářství, pekařství SIGEP bude uspořádán Výstavištěm Rimini od soboty 20.ledna do středy 24.ledna 2007.
více...
Víme, co už léta jíme?
21.09.2006, rubrika: Business
Sedmý největší pěstitel pšenice z 25 členských států Evropské unie jí letos sklidí tak málo, že nebude mít z čeho upéci chleba. Tou zemí je Česko. "Pekařské obilí budeme muset dovézt.
více...
SIGEP 2007 - NOVÉ LOGO
20.09.2006, rubrika: Akce a soutěže
Vážení cukráři, byť se s námi ještě mazlí vroucnost slunečních paprsků, v ráji cukrářských veletrhů v italském Rimini se již připravují směsi cukrářských nabídek pro potěšení vašich sladkých duší a též i pro možnost upravit...
více...
SIA GUEST 2006
19.09.2006, rubrika: Akce a soutěže
Veletrh, organizovaný Rimini Fiera SpA se sponzorstvím Federalberghi, je základním referenčním bodem členů obchodní větvě turismu, kteří se mohou informovat o všech nejnovějších produktech a trendech vybavení, hoteliérství a systémů na SIA GUEST
více...
Moderní klasika ve Fuzion Café
13.09.2006, rubrika: Business
Oživlá éra předminulého století v současné době se představila chodcům pohybujících se v prostoru Prahy 1 v podobě prvního rozvážkového bicyklu Delibike v České republice.
více...
Mladí kuchaři, cukráři a číšníci využívají zázemí přední gastronomické společnosti
12.09.2006, rubrika: Cukrařina
Kvalitní juniorští kuchaři či cukráři - nejmodernější vybavení kuchyní a restauračních provozů. Takový je vztah prestižního odborného učiliště gastronomie U Krbu v Praze a společnosti Fast Food Servis s.r.o.
více...
Czech Carving Cup
11.09.2006, rubrika: Akce a soutěže
21. října 2006 Ostrava – výstaviště Černá louka, propozice a kompletní informace ke stažení
více...
Receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... IV.
03.09.2006, rubrika: Recepty
Někdo raději sáhne po plněném kousku, je vláčnější, a nekřupe.
A i zde se nabízí mnoho možností a s troškou kreativity je zde otevřená možnost pro vlastní tvorbu. více...
Pravidla pro udělení značky kvalitních potravin Klasa se zpřísní
01.09.2006, rubrika: Business
Značka kvality KLASA znamená ocenění výrobků, které splňují nejpřísnější požadavky kvality a vyznačují se základními prioritami, kterými jsou tuzemskou výroba s převážujícím tuzemským původem surovin a nadstandardní kvalitou.
více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |