Reklama |
SIGEP 2007 PŘEHLÍDKA CUKRÁŘSKÉHO UMĚNÍSIGEP 2007: Po výjimečném úspěchu uplynulého ročníku budou k vůdčímu světovému veletrhu přidány další akce: 28. Mezinárodní veletrh tradiční výroby zmrzliny, cukrářství a pekařství 28. ročník Mezinárodního veletrhu tradiční výroby zmrzliny, cukrářství, pekařství SIGEP bude uspořádán Výstavištěm Rimini od soboty 20.ledna do středy 24.ledna 2007. Navazujíce na výjimečný úspěch z roku 2006 s dalším nárůstem počtu návštěvníků (výsledný počet dosáhl 84. 722, což byl 12% nárůst oproti roku 2005), bude SIGEP 2007 zaujímat plochu přibližně o velikosti 90.000m2 a je očekáváno přes 700 vystavovatelů. Průhledné kontrolní mechanismy Od roku 2006 jsou veškerá statistická data, které uvádí Rimini Fiera kontrolována ISF ( Istituto di certificazione dei dati statistici fieristici). Značka ISF se stala synonymem pro průhlednost a věrohodnost. VELKOLEPÁ OBCHODNÍ PŘEHLÍDKA Gabriella de Girolamo, projektový manager veletrhu, vysvětluje: “SIGEP dosáhl a upevnil si světovou vůdčí pozici v sektoru výroby zmrzliny, na cukrářském trhu se stal klíčovým veletrhem evropské úrovně.V oblasti pekařství dělá velké pokroky. To potvrzují čísla dosažená v minulém ročníku: 25%ní nárůst mezinárodní účasti s 11.741 návštěvníky ze 111 zemí. To je směr, kterým jsme se ubrali, velký mezinárodní profil. Velký důraz též klademe na kooperaci s mezinárodními oborovými asociacemi. Naším cílem pro rok 2007 je výrazně zvýšit tento profil.” PRVNÍ VELKÉ AKCE SIGEPU 2007: 21. a 22. ledna, během tradičního setkání s “Podává se zmrzlina”, se uskuteční první ročník Trofeje ‘Buontalenti d’Oro’. Každé dva roky bude tato mezinárodní soutěž týmů, organizovaná ve spolupráci SIGEPu a Cogel-Fipe Confcommercio, zaměřovat pozornost příznivců oboru na nové hranice konzumace zmrzliny. Druhou velkolepou akcí, tentokrát v sektoru pečení chleba, je první ročník “BRED CUP“ “PEKAŘSKÝ POHÁRU SIGEPU”, evropskou týmovou soutěží organizovanou SIGEPem a koordinovanou klubem Arti & Mestieri. SVĚTOVÝ MISTR ČOKOLÁDY: ČOKOLÁDA DO POPŘEDÍ Na závěr bude SIGEP 2007 představovat pro zákazníky prestižní iniciativy v cukrářském sektoru, jako například případ národního cukrářského mistrovství a bude také zaměřovat pozornost na čokoládu, jejíž spotřeba v Itálii stále narůstá. SIGEP 2007 v číslech:
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |