Reklama |
Archiv zpráv
SLOVENŠTÍ KOLEGOVÉ !!!
30.03.2006, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Hledáme slovenské externí spolupracovníky(ice) pro náš odborný gastronomický portál pro překlady z češtiny do slovenštiny.
více...
... receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... III.
29.03.2006, rubrika: Recepty
Bílé karolínky - Opustíme domov a vydáme se opět do Anglie. Karolínky jsou pestré a skutečně lahodné kousky. Ovoce udržuje karolínky vláčné a dodává jim atraktivní vzhled i neopakovatelnou chuť. Určitě si je oblíbí dospělí i děti.
více...
Unie bojuje s příliš drahým cukrem
28.03.2006, rubrika: Business
Nejistota pro zemědělce, nižší zisk pro cukrovarníky - ale velká naděje pro daňové poplatníky. Takové budou hlavní dopady reformy trhu s cukrem, jíž završila Evropská komise.
více...
...receptury sladké, snové z dílny Mirky Slavíkové... II.
27.03.2006, rubrika: Recepty
Kiwi lístky - Vynikající nová receptura z máslového lineckého těsta slepovaného kiwi marmeládou. Lístky jsou velmi atraktivní, nejen svěží chutí, ale i kontrastní vzhledem.
více...
Naučila Čechy jíst medovník
24.03.2006, rubrika: Osobnosti
Před pár lety medovník nikdo neznal, dnes patří ke klasice dobrých cukráren. Dort, pro který mlsouni rádi sáhnou hlouběji do kapsy, Čechům objevila Ruska Marianne Khibovskaja.
více...
Přesun na východ čokoládovnám nehrozí
22.03.2006, rubrika: Business
I pro obchodní řetězce je důležité, aby s námi měly dobré vztahy a společně jsme rozvíjeli prodej. Žádné zboží přitom neprodáváme pod jejich privátními značkami, ale jen pod vlastními.
více...
Lupina: známá, neznámá?
20.03.2006, rubrika: Suroviny
Lupina bílá, pod tímto názvem se skrývá rostlina která je na polích novinkou, ale jistě brzy velmi dobře doplní mozaiku luštěnin, doposud vysévaných a tím i používaných v České republice.
více...
Moravský pohár sevřený v kleštích
18.03.2006, rubrika: Akce a soutěže
Čtvrtá cukrářská moravská show Moravský pohár, se odehrála podle rotačního scénáře v "hanáckých Aténách" v Kroměříži, v prostorách a organizační režii Střední školy hotelové a služeb.
více...
Pekaři chtějí po třech letech opět zdražit
16.03.2006, rubrika: Business
Nemůžeme jinak. Ceny energií výrazně stouply, ale ceny pečiva se od roku 2003 nezměnily. Prakticky všechny pekárny jsou ve ztrátě," uvedl po včerejším jednání Podnikatelského svazu pekařů a cukrářů jeho předseda Stanislav Musil.
více...
Zlaté a stříbrné obrazové echo Gastro Junior Nowaco cup
15.03.2006, rubrika: Akce a soutěže
Stále doznívající vzpomínka na národní kolo gastrojunioru v Brně se neodbytně vrací v podobě myšlenky třídenního dění, kdy soutěžní rej postav v bílých oděvech svým pohybem a prací vyplňoval prostor veletržní pavilónu.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |