Reklama |
Archiv zpráv
DRŮBEŽKA
14.04.2003, rubrika: Suroviny
Předně odpovíme na otázku, která byla též i naším anketním námětem, cože to vlastně drůbežka je. Vězte, že se značně odlišuje od názvu, jenž by nás směroval do zmíněné oblasti drůbežího chovu. Jedná se totiž o chlebové těsto.
více...
"ZÁJEZD na GastroHradec 2003"
14.04.2003, rubrika: Akce a soutěže
Vážení přátelé a kolegové, dovolujeme si Vás nabídnout
"ZÁJEZD na GastroHradec 2003" který pořádá pobočka Severní Morava a Slezsko / Datum: V úterý 24. dubna 2003 více...
CREMIUM SCHOKO od firmy BRAUN
11.04.2003, rubrika: Suroviny
Čokoládový krém, který je možno používat a zpracovávat přímo z přepravní nádoby při teplotě 20 - 22 °C. Ponechává si i po pečení svoji krémovou konzistenci a je ideální pro plnění a potahování
více...
Sýrový dort kakaový
09.04.2003, rubrika: Recepty
Dezert na povrchu zdobený hořkou čokoládou. Na řezu dezertu korpus z drcených sušenek, spojen vrstvou tmavé čokoládové náplně a zakončen světlou vrstvou créme fraische. Chuť a vůně čokoládová, spolu s tvarohovou až lehce sýrovou.
více...
MED JAKO POTRAVINA
08.04.2003, rubrika: Suroviny
Med je složen z velké části (70%) z jednoduchých cukrů (cukru hroznového a ovocného). Ty bez jakékoliv předchozí proměny přecházejí ze žaludku do střeva na povrch sliznice, ze které se vtřebávají přímo do krve.
více...
Preclík
07.04.2003, rubrika: Tipy a triky
Záznamy hovoří o výrobě preclíku před více než před tisíci léty. Jeho původní tvar byl kruh s křížem uprostřed. Kříž a pletený kruh měly znázorňovat nástroje jejichž prostřednictvím byl Ježíš usmrcen. Pletený kruh znázorňoval provaz.
více...
POTAHOVÝ FONDÁN - ZDOBÍCÍ TECHNOLOGIE
03.04.2003, rubrika: Suroviny
Nejde jen o cukrářskou hmotu, ale o celou svébytnou a nutno říci velmi populární technologii zdobení dortů. Potahový fondán je svojí konzistencí hmota blízká marcipánu a svým složením spíše fondánu.
více...
HAWAI DEZERT
02.04.2003, rubrika: Recepty
Řez kakakové rolády potažený mohrenglanzem, bohatě ozdobený čerstvým ovocem, přeleštěný ovoželovou polevou. Chuť a vůně čokoládová, doplněná chutí čerstvého ovoce.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |