Reklama |
Archiv zpráv
KURZ CUKRÁŘSKÉ VÝROBY
21.03.2002, rubrika: Vzdělávejte se
Každého z nás někdy popadne chuť na něco nevšedního a zajímavého.
Třeba na moučník, který by nás potěšil v pravý okamžik. Pak ovšem záleží tím víc na tom, aby byl dokonalý. Aby představoval požitek pro všechny smysly." více...
Jarní vítr v NESTLÉ ČESKO
20.03.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Čokoládovnická firma Nestlé Česko se sídlem v Praze - Modřanech se chystá uskutečnit rozsáhlou restruktulizaci svých provozů.
více...
Marie KUČEROVÁ - SOŠ, SOU a OU Bzenec
20.03.2002, rubrika: Osobnosti
Původ Marie Kučerové je sice moravský, ale severním směrem od současného bydliště. Její rodnou vískou je Lubnov u Frýndlantu nad Orlicí ve Slezku.
více...
Veronika FUXOVÁ - SOU Želešice
20.03.2002, rubrika: Osobnosti
1. místo - kategorie cukrář junior. Studentka cukrářského oboru SOU Želešice se stala dalším z cukrářských meteoritů, které se poprvé zúčastnily významné soutěže a ihned zvítězily.
více...
Český rekord v délce piškotové rolády s tukovým kávovým krémem.
19.03.2002, rubrika: Recepty
Piškotová roláda byla připravována ve spolupráci s DELTA pekárnou Kladno, firmou FIALA, firmou UNILEVER ČR s.r.o., která dodala tuk HERA, a firmou FRANTIŠEK BUCHAL.
více...
SALIMA - mezinárodní potravinářské veletrhy - rok 2002
18.03.2002, rubrika: Akce a soutěže
365 dní měli cukráři na to, aby ukojili svoji touhu po nejvyhledávanější potravinářské výstavě v České republice. Tento apetit byl navíc umocněn tou skutečností, že Salima přešla na vystavovatelský systém sudých roků,
více...
EUROPAIN 2002 - pozvánka
14.03.2002, rubrika: Akce a soutěže
Dovolte, abych Vás pozvala na autobusový zájezd na výstavy, které jsou určené pro odborníky
- cukráře, pekaře a pracovníky v gastronomii. EUROPAIN 02 -Mezinárodní pekařský a cukrářský veletrh – celosvětové místo setkání všech ... více...
BUON GIORNO, SIGEP 2002
14.03.2002, rubrika: Akce a soutěže
23. Mezinárodní veletrh cukrářských, zmrzlinářských a pekařských výrobků
Významný evropský potravinářský veletrh SIGEP v italském Rimini se zaměřením na cukrářské a pekařské výrobky, stroje, nástroje a doplňky více...
Gastro junior Brno 2002
13.03.2002, rubrika: Akce a soutěže
Ve dnech 5. až 8. března proběhla v Brně finálová soutěž mladých odborníků v oboru cukrář, kuchař, číšník. Cukráři měli za úkol připravit 4 porce teplého nebo studeného restauračního moučníku, který je součástí tříchodového menu.
více...
Palačinkový dort
13.03.2002, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Vejce rozšleháme s mlékem a solí. Po částech přidáváme mouku a vymícháme hladké těsto, které necháme chvíli odpočinout.
více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |