Reklama |
Suroviny![]() více... ![]() více... ![]()
Jak se vyznat v cukrech
24.05.2011, rubrika: Suroviny
V obchodech nalezneme mnoho cukrů tmavé barvy. Kvůli tomu si mnoho spotřebitelů myslí, že všechny jsou stejné a zaměňují třeba hnědý a třtinový cukr. Jak si dále ukážeme, není to totéž, neboť se liší od sebe navzájem stejně jako od bílého cukru.
více...
Cena kakaa prudce roste, je nejdražší za poslední rok
25.01.2011, rubrika: Suroviny
"Pokud se zákaz podaří vynutit, ceny kakaa prorazí střechu. Cena základní suroviny pro výrobu čokolády okamžitě vystartovala na světových trzích prudce vzhůru. Na trhu Liffe se zvýšila o více než sedm procent a dotkla se asi v přepočtu 64 975 Kč.
více...
Lokální potraviny – přirozenost a kvalita
19.01.2011, rubrika: Suroviny
Cestování zahraničních potravin ničí množství využitelných živin a vitamínů. Naproti tomu staletá konzumace a přirozená selekce lokálních potravin učinily české produkty ideálními pro náš zdravý a plnohodnotný život.
více...
![]() ![]() ![]() ![]() Kakaové máslo je tuk získaný z kakaové hmoty, upravené na rozpustný nebo nerozpustný stav. více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |