Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Světový zmrzlinářský pohár / - 2. Světový zmrzlinářský pohár / - 2. 15.08.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Druhá fáze zmrzlinové prezentace spočívala ve tvorbě soutěžních pohárů. Fantazii se opět nekladly žádné překážky a tak mnohá avangarda či spíše science fiction, si při předváděcí promenádě přišla na své. více...


Světový zmrzlinářský pohár / - 1. Světový zmrzlinářský pohár / - 1. 13.08.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zadání spočívalo ve tvorbě monumentu z ledu, který přicházel ve sledu prací jako první na řadu. Tvůrci měli kromě obligátních kójí k dispozici i velkorozměrný mrazicí box, ve kterém ledový blok spočinul až do téměř závěrečné chvíle vyhlášení. více...


Plundrové pečivo Plundrové pečivo 10.08.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Po vykynutí těsto vyválíme, na něj položíme máslo, přeložíme do psaníčka jako u listového těsta a vyválíme.
Necháme asi 15 minut v chladu a potom ještě 2 x překládáme a vyvalujeme. více...


Seminář GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI Seminář GELATO UNIVERSITY CARPIGIANI 08.08.2018, rubrika: Akce a soutěže Zmrzlinová výuka sestává ze čtyř dnů, kdy prvé tři dny mají teoretickou dopolední studijní náplň. Zbylá polovina denního cyklu byla věnována praktické výuce ve firemní laboratoři. více...


Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 3. Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 3. 06.08.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Nizozemcova tvorba má pozoruhodný název „Cesta do vesmíru“ a odrazovým prvkem tím byla naše země, která byla zpodobněna v podobě čokoládové zeměkoule. Z téhož materiálu byly vytvořeny i zbývající komponenty Thomasovy vesmírné cesty. více...


Mladí cukřářští mistři před deseti roky / - 2 Mladí cukřářští mistři před deseti roky / - 2 03.08.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vítězný Japonec Kengo Akabame se rozhodl pro námět „Láska a mír“.
Obraz oduševnělé tvorby představuje vizi klidu, tolerance a vzájemného pochopení vmíšené do projevu půvabu zhotovení. více...


Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 1. Mladí cukrářští mistři před deseti roky / - 1. 01.08.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Zhotovení dekorační výrobku se provádí z karamelu, čokolády, nugátu, marcipánu nebo pastillage nebo za použití kombinace uvedených surovin. Prezentace bonbonů se provádí jako součást dekoračního výrobku. více...


I sladkosti mají své sváteční dny I sladkosti mají své sváteční dny 30.07.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Dvacátého osmého července je den mléčné čokolády, kterou objevil Daniel Peter ze Švýcarska v roce 1876, který našel způsob, jak přidat do čokolády mléko. Dnes mají čokoládu na jídelníčku i kosmonauté na oběžné dráze. více...


Müsli tyčinky Müsli tyčinky 30.07.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Postup: mléko,cukra mouku dáme vařit na hustou kaši,potom přidáma všechny ostatní ingredience,pokud je to husté rředíme trochou mléka. Namažeme na vymaštěný plech a 10 min pečeme potom troubu dáme na minimum a ještě 15 minut sušíme více...


Mouka ze špaldy Mouka ze špaldy 27.07.2018, rubrika: Pouze hlavní zprávy Pšenice špalda je potenciálním zdrojem nových potravinářských produktů s vysokým obsahem vlákniny. Vyrábějí se z ní základy nebo přídavky do těstovin, tvoří přísadu müsli i vánočního pečiva. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.