Reklama
|
Archiv zpráv
SIGEP 2016 - Cesta k čokoládě / -5.
06.02.2016 , rubrika: Akce a soutěže
Celkový rozsah výrobní kapacity čokoládových „tempírek“ začíná na hodnotě zásobníku 10 kg a jeho top možnosti v temperování nalezneme o v zásobníkové kapacitě 60 kg čokolády a hodinovém výkonu 200 kg, který nám představuje model TOP
více...
SIGEP 2016 - Zmrzlinové stroje / - 4.
04.02.2016 , rubrika: Akce a soutěže
Pohled přes Jadranské moře nás ale zavádí opět do veletržního prostoru veletržního areálu v němž probíhal v těchto dnech víceoborový veletrh SIGEP, kde společnost FRIGOMAT předváděla nabídku svých zmrzlinářských strojů.
více...
SIGEP 2016 - Doba dávná a současná / -3.
03.02.2016 , rubrika: Akce a soutěže
Italové jsou hračičkáři, a tuto tak trochu národní povahu prodávají zejména v umělecké oblasti, a to všeho druhu, cukrářství nevyjímaje. Ale jsou to oni, kteří drží vztyčený prapor skutečnosti, že cukrařina je ve své podstatě umělecký obor.
více...
SIGEP 2016 -Zmrzlinová žeň / -2.
01.02.2016 , rubrika: Akce a soutěže
Rozlehlá plocha zmrzlinové prezentace skýtala nejenom rozsáhlou paletu zmrzlinových podob, ale i rovněž ukázku její přípravy ve vitrínách. Ta se lišila stánek od stánku a pokaždé měla v sobě zakódováno to, co se nazývá kultura prodeje.
více...
SIGEP 2016 - Davy lidu / -1.
30.01.2016 , rubrika: Akce a soutěže
Již po 37. zavonělo přímořské Rimini svou sladkou vůní, aby rozšířilo smyslové chřípí sladké svůdnosti svých návštěvníků. Italský SIGEP v letošním roce se stal dostaveníčkem 201 321 návštěvníků.
více...
Pastovitá glukóza
28.01.2016 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Čokoládu nalámeme do hrnku a v horké vodní lázni rozpustíme. V jiné nádobě smícháme glukózu a rozvar a zahřejeme na teplotu 32 stupňů. Směs nalijeme na čokoládu, která má pokojovou teplotu a dobře rozmícháme.
více...
Kouzlo čokoládového zátiší
20.01.2016 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Fluidum podzimní nostalgie je věrohodně přenesen do soutěžního díla lze v tvorbě nazvat zátiším. A tvůrkyně sama tento druh výtvarného vyjádření v absolutní dokonalosti dokázala uplatnit v cukrářském projevu.
více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|