Cukrář.cz

Reklama



Archiv zpráv


Malý Betlém podomácku Malý Betlém podomácku 10.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Malý betlém na vánoční stůl lze vyrobit bez jakýchkoliv řemeslnických pomůcek a řezbářského náčiní. Postačí vám běžné kuchyňské vybavení a takzvané vizovické těsto, ze kterého zhotovíte potřebné figurky.
více...


 Vánoční cukroví po toskánsku Vánoční cukroví po toskánsku 08.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mouku s práškem na pečení prosejeme a s ostatními surovinami vyhněteme do těsta.. Necháme půl hodiny odležet. Těsto upravíme na tloušťku 3 mm do tvaru s pravoúhlými rohy a nakrájíme na dlouhé proužky na rozměr 2x7. více...


Vánoce ve stylu Orientu Vánoce ve stylu Orientu 07.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Skvělým zdrojem vánočních cukrovinek mohou být obchody s oříšky všeho druhu, které se v posledních letech vyrojily ve všech větších městech Česka - pokud je zatím obcházíte s nezájmem, tak zbystřete. více...


Vánoční hvězda Vánoční hvězda 06.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Hmotu vložíme do dobře vymazané a strouhankou vysypané hvězdicové formy. Pečeme při teplotě 180°C po dobu 35-40 minut. Po vychladnutí hvězdu prořízneme, natřeme tence rybízovou marmeládou a naplníme krémem. více...


Vánoční jedlička Vánoční jedlička 04.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Po zchladnutí naplníme vánoční jedličky vyšlehaným NUGOTINEM (slepujeme) a spodní část polejeme rozpuštěným Mohrenglanzem. Na závěr ozdobíme cukrovým dekorem. více...


Vánoční recepty - kořeněné perníčky Vánoční recepty - kořeněné perníčky 03.12.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Francouzská cukrařina je nám vysokou školou cukrářskou. Zde se u výrobků skutečně snoubí harmonie chuti s výstavním designem. Proto také ochutnat tyto kousky je požitkem pro labužníky
více...


Kvalita spočívá i v křupnutí tyčinky Kvalita spočívá i v křupnutí tyčinky 30.11.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Snaha dostat cenu co nejníže ale zásadně ovlivňuje i kvalitu potravin. Do jogurtů se přidává bramborový škrob, náhražky masa jsou v uzeninách. Jak se tohle slučuje s vaší snahou o co nejvyšší kvalitu?
více...


Když se větrníky nechtějí péct podle našich představ Když se větrníky nechtějí péct podle našich představ 28.11.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Během pečení, to je nejdůležitější, by se měla čas od času pootevřít trouba, aby pára odešla a zase zavřít. Dělá se to do té doby, než se chytne barva větrníků a trouba je pak zavřená. více...


Nejen do žen a melounů, ale i do vajec se nevidí Nejen do žen a melounů, ale i do vajec se nevidí 26.11.2015, rubrika: Pouze hlavní zprávy Další způsob testování spočívá v zatřepání vejcem. Zatřeseme jím lehce na obě strany. U čerstvého vejce není slyšet žádný zvuk, popřípadě není cítit v ruce žádná vibrace uvnitř skořápky. U starých vajec je tomu naopak.

více...


Ozvěny HOST 2015 - BIO zmrzlina Ozvěny HOST 2015 - BIO zmrzlina 24.11.2015, rubrika: Akce a soutěže Řada dodavatelů zmrzlinových směsí prezentovala na říjnovém HOST 2015 Milano produkty s označeními známé v souvislosti s jinými pochutinami: "bio", "bez umělých barviv", "bez syntetických aromat", "bez palmového oleje" apod. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60
 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70
 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90
 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100
 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110
 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120
 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130
 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140
 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150
 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160
 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170
 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180
 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190
 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200
 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210
 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220
 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230
 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240
 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250
 251 252 253 254 255 256     
další >>

Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.