Reklama
|
Archiv zpráv
Kurz kopečkové a točené zmrzliny
20.03.2014 , rubrika: Akce a soutěže
Předvedeme způsob výroby kopečkové a točené zmrzliny a práci se zmrzlinovými stroji Frigomat. Představíme novinky z oblasti surovin a milovníkům sladkých výrobků prozradíme, jak se vyrábí makrónky.
více...
Pařížská šlehačka a krém
17.03.2014 , rubrika: Cukrařina
- technologický postup - smetanu, cukr a ztužený tuk přivedeme opět v hrnci k varu, odstavíme a zamícháme čokoládovou polevu ( tabulkovou rozlámeme na menší kousky ) a prosátý kakový prášek.
více...
Historická mluva čokolády
14.03.2014 , rubrika: Akce a soutěže
Všechny linky jsou v provozu a zboží se okamžitě prodává návštěvníkům. Ozdobou této haly je čokoládová kašna, zdobená pozlacenými kakaovými boby. Každý obdrží oplatku namočenou v čerstvé čokoládě.
více...
Jádrová trubička
10.03.2014 , rubrika: Recepty
Slazená jádrová směs Aranka Roll má široké spektrum využití pro výrobu trubiček, košíčků, vlnek, šátečků a dalších tvarů. Dochází k významné úspoře času, energie a lidské práce při výrobě, která je sama o sobě
více...
Pajerský koláč
08.03.2014 , rubrika: Pouze hlavní zprávy
Na plech položíme namaštěný papír (pergamen apod.), posypeme hrubou moukou, na něj položíme placku asi 0,5 cm silnou, pomažeme tvarohem a přehneme okraje
více...
Cukrářské výtvarnictví
03.03.2014 , rubrika: Akce a soutěže
Ukázka reprezentativních výrobků z výstavní akce Svazu pekařů a cukrářů, která prostřednictvím mladých umělců a jejich zdařilých monumentů, podala důkaz o šíři možností cukrářské tvorby.
více...
Medovina
27.02.2014 , rubrika: Recepty
Bezpodmínečně je nutné aby byl med rozpuštěn dříve než se voda začne vařit, protože by med mohl karamelizovat a způsobil by porušení chuti medoviny.
více...
|
Dnes je středa středa 2. dubna 2025
svátek slaví Erika, zítra Richard
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|