Reklama |
Akce a soutěže
SIGEP 2016 - Davy lidu / -1.
30.01.2016, rubrika: Akce a soutěže
Již po 37. zavonělo přímořské Rimini svou sladkou vůní, aby rozšířilo smyslové chřípí sladké svůdnosti svých návštěvníků. Italský SIGEP v letošním roce se stal dostaveníčkem 201 321 návštěvníků.
více...
Ozvěny HOST 2015 - BIO zmrzlina
24.11.2015, rubrika: Akce a soutěže
Řada dodavatelů zmrzlinových směsí prezentovala na říjnovém HOST 2015 Milano produkty s označeními známé v souvislosti s jinými pochutinami: "bio", "bez umělých barviv", "bez syntetických aromat", "bez palmového oleje" apod.
více...
Špičkoví cukráři: již koncem října 2015 v Miláně na HOST
31.07.2015, rubrika: Akce a soutěže
Veletrh HOST je mezinárodně respektovanou akcí, kde výrobci pravidelně pořádají celosvětové nebo evropské premiéry svých nových zařízení. Seznámit se zde můžete s nejaktuálnějšími výrobky ze všech oblastí zájmu každého cukráře
více...
CESK a italské dezerty /- I.
06.05.2015, rubrika: Akce a soutěže
Zvolit recept crema alla ricotta a nalít mléko do stroje. Následně žloutky, cukr a předem smíchané škroby, postupujte dle pokynů na displeji. Po ukončení cyklu vyjměte produkt ze stroje.
více...
MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -5.
22.04.2015, rubrika: Akce a soutěže
Rozhodovala tentokrát chuť a příslovečnou roli jazýčku na váhách sehrály dezerty. Dortová tvorba bývá na této soutěži ve své standardní kvalitě, ale dezerty byly kolem osudí, z kterého se vytahovala šťastná čísl
více...
MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / - 4.
22.04.2015, rubrika: Akce a soutěže
Motivací inovačních úprav této soutěže byla její náročnost a zjednodušené ocenění, které bylo uznáno za nedostatečné. Proto výslednicí této úvahy bylo včlenění dalších soutěžních zadání, týkajících se dortové, dekorační a dezertové tvorby.
více...
MORAVSKÝ cukrářský POHÁR – 13. ročník / -3.
21.04.2015, rubrika: Akce a soutěže
Skulptura je nesmírně důležitým prvkem v kolektivním pojetí kuchařských týmů, kde tento cukrářský druh dekorace dominuje soutěžní tabuli a již z dálky při příchodu hodnotícího komisaře ovlivňuje jeho dojem.
více...
MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -2.
20.04.2015, rubrika: Akce a soutěže
Letošní kroměřížská soutěž měla výrazně odlišnou podobu, kdy vyhlášené kategorie byly hodnoceny samostatně a tento způsob provedení navýšil jejich konkrétní význam.
více...
MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.
18.04.2015, rubrika: Akce a soutěže
Soutěž měla nová hodnotící pravidla, která se promítla do vyhlašovacího ceremoniálu a bylo jimi trio soutěžních zadání v provedení dekorační výrobek, slavnostní dort a dezert.
více...
Zmrzlinářský kurz s CESKem / -II.
15.04.2015, rubrika: Akce a soutěže
Rady a tipy pro podnikatele v cukrářském a zmrzlinářském prostředí. Praktické ukázky výroby produktů. Technologie inovace a moderní trendy.
Kurz vede italský odborník na zmrzlinu docent GPS Andrea di Fabio. více...
|
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |