Reklama |
Archiv zpráv
Tmavý čokoládový mousse s višňovým dipem
05.11.2013, rubrika: Recepty
• Do višnové omáčky/polévky přidejte rozpuštěný kukuřičný škrob a vzniklou směs přelijte přez
síto. Dle chuti přidejte štávu z citrónu. více...
Amaretto hrušky na kokosovépusince s Lindt čokoládovou omáčkou
03.11.2013, rubrika: Recepty
Pomocí lžičky si ze vzniklé směsi utvoříme 4 kopečky (pusinky), které postupně klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 130 °C asi hodinu.
více...
Poleva z meruněk
31.10.2013, rubrika: Pouze hlavní zprávy
Meruňková poleva sestává z cukru, vody, citronové šťávy a meruňkového džemu. K této směsi přidáme přes síto protlačenou Do 80 ml vody přidáme 120 g cukru s dochucením citronové šťávy a přivedeme do varu.
více...
Jaký byl letošní HOST Miláno 2013?
29.10.2013, rubrika: Akce a soutěže
Jsou na vzestupu jednoduché, "hranaté" tvary, doplněné moderními světelnými zdroji. U prodejních vitrín s potlačenou konstrukcí a s maximálním použitím izolačního skla.
více...
Finty s celozrnným pečivem
25.10.2013, rubrika: Suroviny
Matoucí totiž může být skutečnost, že se bílá mouka někdy obarvuje (například karamelem), a z ní vyrobené pečivo je tudíž tmavé, nikoliv ovšem celozrnné.
více...
Kávovo-karamelové řezy
24.10.2013, rubrika: Recepty
Na druhou náplň dáme vařit 200ml mléka. Do zbytku mléka rozmícháme karamelový pudink. Přidáme do hrnce a také uvaříme hustý pudink. Oba pudinky za stálého míchání ochladíme ve studené vodní lázni.
více...
Medvídek Pú-kanec: medová bomba od Mixitu
23.10.2013, rubrika: Business
Křupavý základ mixu Medvídka Pú-kance tvoří medové cornflakes s oříšky, ovesné lupínky a špaldové pukance. Med je zásobárnou energie, díky které (nejen) včely přečkávají zimu a v sezóně jsou pak zase fit.
více...
Ozdobné dortové dekorace
21.10.2013, rubrika: Cukrařina
Dekorace dotváří dort. Od jeho estetického vybavení závisí jeho prodejnost a určuje i cenu výrobku. Ten kdo poznal výhodnost těchto šablon, určitě tohoto pomocníka ve své dílně nepostrádá.
více...
Haribo - Saft Bären
18.10.2013, rubrika: Business
Zachovali jsme původní kvalitu a uchovali tradiční oblíbený výrobek. Inovace spočívá v dvaceti pěti procentním obsahu ovocných šťáv a velikosti medvídků, což jak doufáme přinese malým i velkým zákazníkům měkčí a šťavnatější zážitek
více...
Zemřel spolumajitel společnosti HARIBO Dr. Hans Riegel
16.10.2013, rubrika: Business
V květnu 2010 je Dr. Hans Riegel přijat do francouzské „Čestné legie“ (Légion d`Honneur). Tím získává ocenění, kterého se do té doby za mimořádné zásluhy dostalo jen několika málo cizincům.
více...
|
Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |