Cukrář.cz

Reklama



Články autora Jiří Řezáč z Větrníku


MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1. MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1. 18.04.2015, rubrika: Akce a soutěže Soutěž měla nová hodnotící pravidla, která se promítla do vyhlašovacího ceremoniálu a bylo jimi trio soutěžních zadání v provedení dekorační výrobek, slavnostní dort a dezert. více...


SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 28.01.2015, rubrika: Akce a soutěže Cukrářský umělec prostřednictvím suroviny může výrobku vdechnout život dle své představy, kdy o konečné vizáži ztvárnění rozhoduje výtvarníkova představa záměru, fantazie a rukodělná zručnost. více...


SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 22.01.2015, rubrika: Akce a soutěže Příznivcům cukrářského řemesla nastala tradiční pouť do veletržní svatyně Sigep v italském Rimini. Pro tentokráte již v době jejího pořádání 39. ročníku, kdy letošní návštěvnost zájem předčil ten loňský. více...


GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 01.09.2014, rubrika: Akce a soutěže GLOBAL CHEFS CHALLENGE je soutěž se statusem mistrovství světa a Česko mělo ve své výpravě cukrářského zástupce Lukáše Skálu, nositele nejednoho drahého kovu z významných světových gastrosoutěží, nevyjímaje té, nad níž plane i olympijský oheň. více...


Frigomat vytočil světový rekord! Frigomat vytočil světový rekord! 17.06.2014, rubrika: Akce a soutěže Byla vytočena na jeden zátah největší porce dosud zhotovené zmrzliny na světě o rozměru 43 cm bez kornoutu a 90 cm s kornoutem, který byl pro vytvoření rekordu speciálně upečen! Hmotnost rekordní porce zmrzliny dosáhla hodnoty 6.8 kg!
více...


Sladké opojení aneb každý jsme nějaký /- 3. Sladké opojení aneb každý jsme nějaký /- 3. 21.05.2014, rubrika: Akce a soutěže Atmosféra výrobního prostoru kroměřížské školy na mě dýchla odlišným dechem, než tomu bývá při jiném druhu soutěží. Vládla zde až posvátná harmonie v souznění klidu a sepětí s prací žáků. více...


Sladké opojení aneb každý jsme nějaký / -2. Sladké opojení aneb každý jsme nějaký / -2. 20.05.2014, rubrika: Akce a soutěže Skupině hendikepovaných žáků byla věnovaná výuka, sice s klasifikací, ale bez možnosti poměření tvůrčích schopnosti se soupeři širšího spektra cukrářského rozměru.
více...


Sladké opojení aneb každý jsme nějaký / -1. Sladké opojení aneb každý jsme nějaký / -1. 18.05.2014, rubrika: Akce a soutěže A tento dotaz zní, jakže my vnímáme je, jak se k nim dokážeme chovat z našeho tzv. normálního způsobu životu, jakou optikou pohledu se dokážeme podívat na ty, kteří jsou od nás tak jaksi jinačí. více...


Velikonoční měsíc Velikonoční měsíc 18.04.2014, rubrika: Cukrářská poezie Přestože velikonoční termín je znám jedno a třičtvrtě tisíciletí, přesto se i dnes najdou mnozí, kteří nevědí proč jsou Velikonoce každý rok v rozdílných dnech.
více...


 Cukrářská ofenzíva společnosti FIALA-PRAHA s.r.o. Cukrářská ofenzíva společnosti FIALA-PRAHA s.r.o. 10.04.2014, rubrika: Business Tento druh surovin pro výrobu zmrzliny není jednoúčelový, ale je použitelný i při výrobě cukrářských výrobků, např. do krémů, past, různých druhů příměsí, dochucovadel apod. více...



<< předchozí   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50
 51 52     
další >>

Dnes je středa středa 30. října 2024
svátek slaví Tadeáš, zítra Štěpánka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.