Reklama |
Vánoční recept - Skořicové hvězdySuroviny pro 60 ks Do marcipánové hmoty vložíme jeden vaječný bílek a prohněteme. Posléze přidáme oba dva druhy cukru, skořici a zbytek bílků. Opět vše řádně prohněteme.
Suroviny pro polevu Rozmíchejte cukr s citrónovou šťávou a přidávejte takové množství bílku až vznikne plynulá vrstva polevy. Kuchařské recepty naleznete na našem dalším portálu www.GastroNews.cz
Příbuzné články...
15.04.2008 Obilniny k snídani20.02.2008 Jak se stát znalcem čokolády: krok druhý 19.02.2008 Má linecký dort něco společného s Lincem? 24.01.2008 Skalický trdelník 17.01.2008 Vznik pralinek [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |