Reklama
|
Semináře v kulinářském centru Nestlé Electrolux
fiogf49gjkf0d
20.2.2008 |
CUKRAŘINA OD KUCHAŘE PRO KUCHAŘE |
9 volných míst Registrovat se >
|
|
V restauracích, kde není cukrář, se o deserty musí postarat kuchař. Nechce-li se spokojit pouze se zmrzlinovým pohárem nebo palačinkou, musí alespoň trochu pootevřít dveře cukrářského řemesla. Jak se s tím poprat a neselhat ukáže Jaroslav Václavek, šéfkuchař restaurace Sorrento hotelu Carlsbad Plaza v Karlových Varech. |
|
4.3.2008 |
VELIKONOCE |
10 volných míst Registrovat se >
|
|
Pro většinu Čechů zůstávají Velikonoce původními pohanskými svátky jara a plodnosti, které slavili už staří Slované a Germáni. Jsou oslavou jarní rovnodennosti (slunovratu), zániku zimy a vítáním jara, kdy se země probouzí k životu a pole čekají na své zúrodnění. První čerstvé plody jara zpracované v kuchyni s ohledem na tradice vám ukáže Rudolf Špaček, šéfkuchař francouzské restaurace Paříž hotelu Imperial v Karlových Varech. |
|
19.3.2008 |
NĚMECKÁ KUCHYNĚ |
9 volných míst Registrovat se >
|
|
Většině Čechů se vybaví pod pojmem německá kuchyň klobása, vepřové žebírko s kyselým zelím, brambory, no a pak ještě takové divné „nepovedené“ knedlíky. To že německá kuchyň není nudná, ale naopak je skvělá, přijde vysvětlit a ukázat Rico Daenhardt a Miloš Kopal, Horeca manager Nestlé Professional. |
|
2.4.2008 |
SLADKOVODNÍ RYBY |
12 volných míst Registrovat se >
|
|
Obliba ryb v Česku pomalu stoupá. Možná i proto je dobré využít místních zdrojů, i v našich vodách žije spoustu chuťově zajímavých ryb. Mimo kapra je to štika, sumec, candát, okoun, uhoř, ... Co s tím vám poradí Norbert Hojda, šéfkuchař restaurace Hospoda Domov v Liberci. |
|
16.4.2008 |
CHŘEST |
13 volných míst Registrovat se >
|
|
Chřest je jedna z nejlahodnějších zelenin, kterou na jaře máme k dispozici. Připravit a uvařit tuto lahůdku chce trochu znalostí o které se s vámi podělíme, protože možností přípravy je mnoho. Od salátu přes polévku, přílohu až po hlavní jídlo. Seminář povede Tomáš Konopka, culinary advisor Nestlé Professional. A navíc, rok 2008 bude ve znamení chřestu! |
|
4.6.2008 |
JAHODY |
13 volných míst Registrovat se >
|
|
“Dokonalý Bůh by jistě mohl udělat ještě lepší plody, ale nikdy tak neučinil” napsal o jahodách William Butler. Chcete se dozvědět, jak využít tuto nádhernou surovinu v kuchyni při přípravě jídel, už vám nestačí jahody se šlehačkou? Přijďte zkusit třeba jahody na pepři a další netradiční úpravy. Seminář povede Jaroslav Václavek, šéfkuchař restaurace Sorrento hotelu Carlsbad Plaza v Karlových Varech. |
|
11.6.2008 |
MODERNÍ DIETNÍ KUCHYNĚ |
9 volných míst Registrovat se >
|
|
Dobře připravené a chutné jídlo je součástí léčby ať v nemocnicích, nebo v lázeňských domech a nebo třeba i v hotelech a restauracích. Každý, kdo musí dodržovat nějakou dietu, by se neměl cítit omezován úzkým sortimentem surovin a jejich úprav. Rudolf Špaček, šéfkuchař francouzské restaurace Paříž hotelu Imperial v Karlových Varech a Tomáš Konopka, culinary advisor Nestlé Professional, vám předvedou své praktické zkušenosti. |
|
Semináře jsou zdarma. Začátek všech seminářů je vždy v 9.00 hod, seminář trvá cca 4 hodiny. Semináře jsou určeny pouze vážným zájemcům. Omezená kapacita seminářů - maximálně 14 lidí. Při větším zájmu je možné opakování seminářů.
Spojení MHD: tramvaj 3, 17, 21 (zast. Belárie) autobus 182, 253 (zast. U Belárie)
Tomáš Konopka tel.: 261 322 588 fax: 261 322 226 e-mail: tomas.konopka@cz.nestle.com |
Nestlé Česko s.r.o. Mezi Vodami 2035/31 143 20 Praha 4 - Modřany infolinka: 800 135 135 |
|
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie
Top 5 měsíce
Reklama
Reklama
Reklama
|