Reklama |
Fialový seminář a trio PBZnámý a populární pražský prodejce cukrářských potřeb, surovin a doplňků Jaroslav Fiala prostřednictvím záměru rozšíření svého prodejního arzenálu, expandoval až do země mající v celém světě díky svým cukrářským výrobkům a zmrzlině jedno z největších jmen, která jsou v myslích cukrářských tvůrců zapsána velkými písmeny. Itálie dala světu ve sladkém oboru více než mnoho a díky své specifice v odvětví produkuje i úměrně tomu odpovídající pomůcky. S čím vším se mohly cukrářky na „fialovém semináři“ seznámit? Jednalo se o dortovou tvorbu za použití víceúčelových vypichovátek, použití do prodeje nově zavedeného dekorativního válečku, dekorovacích kleštiček, způsob zpracování potahových hmot a jejich aplikace při dortové tvorbě a rovněž gumpasty. K dortové tvorbě byly použity dva druhy potahovacích hmot. Jednalo se o typ K2 a Wilton. Jejich přednost spočívala v koexistenci s dortovou tvorbou, kde se nárokuje pružnost, nelámavost, možnost dobrého vyválení a dobrá vlastnost na potahovací úkony. Obrázky je možné klikem zvětšit
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |