Reklama |
Italský veletrh SIGEP aktuálním lékem přicházející krizeDějiny se vyznačují svým neustálým pohybem, jehož působení může být nachýleno v příznivém či zcela opačném směru. Bohužel se právě v současnu nacházíme ve vývojové poloze, kdy budoucnost nemusí být, a zřejmě ani nebude, pro některé z nás příliš příznivá. Jak je známo z neomylných dat historie, zátěž všerůzných nepřízní přežívají jen ti nejsilnější, potažmo ti nejlepší. K tomu aby se zájem spotřebitelů v jejich zúžené finančně manévrovací situaci neodklonil od dveří našich cukráren, bude k tomu stoprocentně nutná inovace našich výrobků i činnosti. V otázce kde nalézt optimum takovéhoto řešení nabízí odpověď největší cukrářský a zmrzlinářský veletrh světa SIGEP v italském Rimini, který se koná v již blízkém termínu tohoto měsíce a mající ve svém programu další, výrazným způsobem zastoupenu, oborovou složku pekařství. U nás je zatím výraz krize projednáván spíše ve verbální rovině, ale svět znalý výkyvů a dopadů rozmarů v tržním hospodářství, se na tento nálet „ekonomického sarančete“ připravuje s nesmírnou vážností. Požadavky na informace, zájezd, vstupenky, ubytování adresujte na naši kancelář email: j.voda@ics-prague.cz. Informace o veletrhu na www.sigep.it a www.ics-prague.cz
Zmrzlina na stůl “TROFEO ENZO VANNOZZI”: Mezinárodní soutěž družstev – účastní se Argentina, Brazílie, Francie, Itálie, Maďarsko, Španělsko a USA – připravují před publikem tři způsoby mistrovské přípravy. “SIGEP BREAD CUP": Mezinárodní pekařské mistrovství – účastní se družstva – Belgie, Australie, Israele, Maďarska, Itálie, Španělska, Francie, Mexika, Portugalska a Německa. “CAMPIONATO ITALIANO DI CIOCCOLATERIA” – italské mistrovství v čokoládě – kvalifikace na mistrovství světa v Paříži 2009. “TROFEO SENSORIALE SIGEP CHOCOCLUB” - soutěž 10 mistrů cukrářů s čokoládovým tématem a s následnou degustací “IL LABORATORIO DELLE IDEE EUROPEO": soutěž družstev “ inovace pro tradiční “uměleckou” zmrzlinu . “Cocktail party di POLI.Design” – design a inovace interiérů – architektonické projekty “ Campionato Italiano di Pasticceria Juniores - Trofeo Bonati” – italské cukrářské juniorské mistrovství ''LEZIONI DAI CAMPIONI DEL MONDO DI PIZZERIA'' – itaští světoví mistři – instruktoři ve výrobě pizzi zdarma školí “SICILY DAYS” – prezentace a degustace tradičního sicilského a středozemního cukrářství a zmrzlinářství “TEAM ITALY AL WORLD PASTRY TEAM CHAMPIONSHIP” – prezentace italského cukrářského teamu pro mistrovství světa
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
16.02.2022 Sigep opět žíje …!03.12.2021 Veletrh SIGEP - Rimini 20.09.2021 HostMilano 2021 15.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 13.09.2021 Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. [další příbuzné články] |
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |