Cukrář.cz

Reklama



Italský veletrh SIGEP aktuálním lékem přicházející krize

fiogf49gjkf0d

Dějiny se vyznačují svým neustálým pohybem, jehož  působení může být nachýleno v příznivém či zcela opačném směru. Bohužel se právě v současnu nacházíme ve vývojové poloze, kdy budoucnost nemusí být, a zřejmě ani nebude, pro některé z nás příliš příznivá. Jak je známo z neomylných dat historie, zátěž všerůzných nepřízní přežívají jen ti nejsilnější, potažmo ti nejlepší. K tomu aby se zájem spotřebitelů v jejich zúžené finančně manévrovací situaci neodklonil od dveří našich cukráren, bude k tomu stoprocentně nutná inovace našich výrobků i činnosti. V otázce kde nalézt optimum takovéhoto řešení nabízí odpověď největší cukrářský a zmrzlinářský veletrh světa SIGEP v italském Rimini, který se koná v již  blízkém termínu tohoto měsíce a mající ve svém programu další, výrazným  způsobem zastoupenu, oborovou složku pekařství. U nás je zatím výraz krize projednáván spíše ve verbální rovině, ale svět znalý výkyvů a dopadů rozmarů v tržním hospodářství, se  na tento nálet „ekonomického sarančete“ připravuje s nesmírnou vážností.
Stejně tak i nejpopulárnější a největší oborový veletrh světa SIGEP, jehož konání kromě evropského působiště, se nalézá též i v Severní a Jižní Americe, svým námětem nejenom zodpoví mnohé  ze současna palčivých otázek, ale svou podobou je i svým návštěvníkům dokáže v praktických ukázkách předvést prostřednictvím všech trendů, které cukrářský, zmrzlinářský  a pekařský obor dokázal vyprodukovat v období předešlé doby do současna.
Proto vám tento gigant oborového výstavnictví nabízí pomocnou ruku  v možnosti návštěvy největšího světového představení tradiční výroby cukrářství, pekařství a zmrzlinářství SIGEP 2009 – 17.-21. ledna 2009, na Výstavišti v Rimini v Itálii, kde se můžete mnohé dozvědět i poučit v tíživé situaci, která je svou podstatou premiérovým nóvem v našem dosavadním oborovém působení.

• Nabídka návštěvy veletrhu s odborným  zájezdem
• Nabídka pro individuální návštěvníky: V.I.P. vstupenky a rezervace ubytování, katalog –zdarma

Požadavky na informace, zájezd,  vstupenky, ubytování adresujte na naši kancelář email: j.voda@ics-prague.cz.

Informace o veletrhu na www.sigep.it a www.ics-prague.cz


Ing. Jan Voda ICS
zastoupení veletrhu SIGEP pro ČR a SR.
Wolkerova 9, 160 00 Praha 6
tel: +420 224312163 fax:+420 224312164.
e.mail: j.voda@ics-prague.cz,
www.ics-prague.cz, www.riminifiera.it

Ve stručných bodech vám předkládáme nabídkový program letošního SIGEPu v přímořském Rimini.
SIGEP 2009 – výběr z doprovodných programů a mistrovství

Zmrzlina na stůl “TROFEO ENZO VANNOZZI”: Mezinárodní soutěž družstev – účastní se Argentina, Brazílie, Francie, Itálie, Maďarsko, Španělsko a USA – připravují před publikem tři způsoby mistrovské přípravy.

 “SIGEP BREAD CUP": Mezinárodní pekařské mistrovství – účastní se družstva – Belgie, Australie, Israele, Maďarska, Itálie, Španělska, Francie, Mexika, Portugalska a Německa.

 “CAMPIONATO ITALIANO DI CIOCCOLATERIA” – italské mistrovství v čokoládě – kvalifikace na mistrovství světa v Paříži 2009.

 “TROFEO SENSORIALE SIGEP CHOCOCLUB” -  soutěž 10 mistrů cukrářů s čokoládovým tématem a s následnou degustací

 “IL LABORATORIO DELLE IDEE EUROPEO": soutěž družstev “ inovace pro tradiční “uměleckou” zmrzlinu .

 “Cocktail party di POLI.Design” – design a inovace interiérů – architektonické projekty

“ Campionato Italiano di Pasticceria Juniores - Trofeo Bonati” – italské cukrářské juniorské mistrovství

 ''LEZIONI DAI CAMPIONI DEL MONDO DI PIZZERIA'' – itaští světoví mistři – instruktoři ve výrobě pizzi zdarma školí

 “SICILY DAYS” – prezentace a degustace tradičního sicilského a středozemního  cukrářství a zmrzlinářství

 “TEAM ITALY AL WORLD PASTRY TEAM CHAMPIONSHIP” – prezentace italského cukrářského teamu pro mistrovství světa



Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.