Reklama |
Vaření kávy1. Před započetím použijte studenou čerstvou vodu./Nepoužívejte chemicky změkčenou/. 2. Nepoužívejte vařící vodu, ale právě odstavenou z varu /92 - 96°C/. Automatické kávovary by měly být navrženy tak, aby se voda přidávala při ideální teplotě. 3. Nešetřete množstvím použité kávy - můžete vždycky rozředit uvařenou kávu horkou vodou, jestliže je příliš silná, avšak nemůžete ji udělat silnější, aniž by jste ovlivnili příchuť. 4. Pijte co možná nejdříve po uvaření. Uvařená káva by se neměla uchovávat déle jak půl hodiny a nikdy by se neměla znovu ohřívat. 5. Udržujte všechny přístroje a nádoby v dokonalé čistotě. Káva má vysoký obsah oleje a všechny zbytky by rychle žlukly. Automatické přístroje by měly být rychle zbavovány povlaku.
Příbuzné články...
13.07.2020 Zkuste kávu takto25.11.2013 Začínejte až druhým šálkem 20.05.2013 Koláč z kávy a mrkve 12.10.2011 NESCAFÉ POTVRZUJE ROLI HLAVNÍHO INOVÁTORA V KATEGORII KÁVY 27.01.2011 Není káva jako káva [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |