Reklama |
Makový hřbetvejce celá 0,250 kg Techologický postup: Žloutky, cukr, moučka a tuk třeme do pěny za postupného přidávání vody. Hrubou mouku smícháme s pečivovým práškem, ořechy, mákem a mletou skořicí. Vyšleháme z bílků tuhý sníh. Spojíme zlehka s tukovou částí a přidáme rum. Pečeme ve vymaštěné, vysypané formě. Možno polévat různými polevami nebo jen cukrovat.
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je sobota sobota 23. listopadu 2024
svátek slaví Klement, zítra Emílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |