Reklama |
Velikonoční macaronyMacarony je francouzské pečivo z mandlové mouky a recept byl znám před mnoha stoletími. Ve Francii existuje mnoho tradičních receptur na zhotovení, které postupem doby doznávaly své inovace. Plnění těchto 3- 5 cm spočívá v máslovém krému v ganaši nebo v marmeládě různých příchutí. 1000 g Macarons Zhotovení Směs s vodou vlijeme do mixéru a v rychlejších otáčkách mícháme asi 4 minuty. Doporučení Z 1200 g hmoty zhotovíme přibližně 240 macaronů. Hmotnost jednoho kusu macaroni se po upečení rovná hmotnosti asi 4.5 g. 1000 g Cremonte
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem 02.04.2022 Plundrové pečivo [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |