Reklama |
CESK a.s. v čokoládovém vábení
Počátek 16. století zaznamenal velký rozvoj námořních objevitelských plaveb, které měly odraz v důsledcích ať pozitivních i též negativních, ale z pohledu naší profese spočíval výsledek zámořských objevitelských misí v objevení Theobroma Cacao neboli božského stromu kakakovníku, který přiblížil Evropě nový výrobek, který zdomácněl pod názvem čokoláda. Společnost CESK a.s. v Brně v rozmanité řadě prezentací své obchodní - a rovněž servisní - nabídky představila veřejnosti temperovací zařízení pro výrobu čokolády v typovém označení SELMI ONE. TEMPEROVACÍ CYKLUS JE JEDNÍM Z HLAVNÍCH ČINITELŮ KVALITY ČOKOLÁDY Orientační ukázka důležitosti temperovacího cyklu Tuhá, pevná složka - roztopení na 45 °C Tmavá čokoláda 30 - 31 °C Následuje ohřev, míchání, správná teplota Společnost CESK, a.s. je významný dodavatel italských zmrzlinových strojů FRIGOMAT na výrobu točené zmrzliny. Poskytuje vybavení pro restaurace, cukrárny a bary, do jejíhož obchodního zaměření náleží rovněž evidenční systémy, nápojová technika i menší systémy pro domácnost a kanceláře (viz. banner vlevo nahoře).
Další články autora...
18.04.2015 MORAVSKÝ cukrářský POHÁR - 13. ročník / -1.28.01.2015 SIGEP - ...když se cukrář stává mágem ... /- 4. 22.01.2015 SIGEP v Rimini v digitálním divu / - 1. 01.09.2014 GLOBAL CHEFS CHALLENGE a cukrář SKÁLA 17.06.2014 Frigomat vytočil světový rekord! [další články autora]
Příbuzné články...
16.11.2020 Pražení lískových oříšků29.03.2016 Potahová hmota K2 23.02.2014 Cukrařina a ovoce 11.02.2014 Co všechno obsahuje vejce? 22.01.2014 Vanilka [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |