Reklama |
Křížaly s čokoládovou polevouINGREDIENCE 100 g křížal z jablek 100 g křížal ze švestek 100 g křížal z hrušek 100 g čokolády na vaření 2 lžíce másla 1 lžíce cukru 1 vanilkový cukr POSTUP PŘÍPRAVY Na čtyři špejle vedle sebe střídavě napícháme kontrastně barevné kousky, například v pořadí: hruška, švestka, jablko atd. Čokoládovou polevu připravíme tak, že vložíme do hrnce na dílky nalámanou čokoládu na vaření, máslo, moučkový a vanilkový cukr. Necháme za stálého míchání pomalu roztavit ve vodní lázni. Ovocné špízy vyrovnáme na dezertní talířky a polijeme horkou čokoládovou polevou. Dáme odležet na chladné místo, dokud poleva neztuhne. Podáváme jako netradiční zákusek.
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |