Reklama |
Burisonové hrudkyINGREDIENCE 100 g ztuženého pokrmového tuku 150 g mléčné čokolády 3 lžíce malcaa 1 sáček burisonů slazených nebo neslazených POSTUP PŘÍPRAVY Tuk a čokoládu rozehřejeme a umícháme na kašičku. Přidáme malcao a opět promícháme. Pak vmícháme tolik burisonů, aby je čokoládová kaše slepovala. Na oplatky tvoříme lžičkou hrudky a necháme je zaschnout. Podáváme v papírových košíčkách bez oplatky.
Příbuzné články...
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek čtvrtek 21. listopadu 2024
svátek slaví Albert, zítra Cecílie Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |