Reklama |
„O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o."PVV, s.r.o. PARDUBICE a SETPUS HRADEC KRALOVÉ VYHLAŠUJÍ „O POHÁR NESTLÉ ČESKO s.r.o.“Soutěž se uskuteční v rámci 7. ročníku kontraktačně prodejní výstavy GASTRO PARDUBICE 2002 ve dnech 10. – 12. října 2002. Soutěžní disciplíny mezinárodní soutěže pro cukráře, perníkáře, pekařeSoutěže se mohou zúčastnit jak profesionálové, tak amatéři. CP-1 – Dospělí – cukráři, perníkáři Dovezený výstavní cukrářský (perníkářský) exponát dle vlastní úvahy. Neomezuje se ani námět ani hmotnost CP- 2 – Bez rozdílu věku – cukrář, perníkář Dovezený cukrářský (perníkářský) výrobek, s námětem plochodrážního závodu „ZLATÁ BŘILBA“ Neomezuje se hmotnost ani zpracování CP – 3 – Dospělí – pódiové vystoupení profesionálů perníkářů Zdobení dvou stanovených tvarů (vlastní námět a velikonoční téma) na podiu CP – J – Junioři do 21 let – cukrář, perníkář 1) Cukrářský výrobek /batul, dort, vykrajován ze šlehané hmoty apod./, na téma „Dopravní prostředek“ Neomezuje se velikost ani tvar, ani korpus, náplň, poleva, ani způsob zdobení. Hodnotí se i chuť, proto současně předat 4 ks /porce/ ve stejném složení k degustaci. 2) Zdobení perníkových tvarů /2 ks/, na pódiu jeden námět vlastní, jeden bude stanoven před soutěží, současně tvary budou oznámeny před soutěží. CP – A – Nově vyhlášená soutěž neprofesionálů bez rozdílu věku 1) Dovezený vlastní cukrářský /perníkářský/ výrobek – neomezuje se ani hmotnost, námět, ani zpracování. 2) Zdobení perník. tvarů s vlastním námětem /2 ks/ Hodnocení jednotlivých soutěžních disciplínCP – 1 - /Dospělí – cukráři, perníkáři/ Hodnotí se: a) nápaditost 0 – 20 bodů b) čistota 0 – 20 bodů CP- 2 – /Bez rozdílu věku – cukrář, perníkář/ Hodnotí se: a) nápaditost 0 – 20 bodů b) čistota 0 – 20 bodů CP – 3 – /Dospělí – pódiové vystoupení profesionálů perníkářů/ Hodnotí se: a) hygiena a čistota pracovního místa 0 – 10 bodů b) organizace práce (celk. vystoupení) 0 – 10 bodů c) nápaditost 0 – 10 bodů d) čistota zdobení 0 – 10 bodů CP – J – /Junioři do 21 let – cukrář, perníkář/ 1) Hodnotí se: a) hygiena a čistota provedení 0 – 5 bodů b) nápaditost vzhledu a ozdob 0 – 5 bodů c) chuť 0 – 5 bodů d) estetika naaranžování 0 – 5 bodů 2) Hodnotí se: a) hygiena a čistota pracovního místa 0 –5 bodů b) organizace práce (celk. vystoupení) 0 – 5 bodů c) nápaditost 0 – 5 bodů d) čistota zdobení 0 – 5 bodů CP – A –/Soutěž neprofesionálů/ 1) Hodnotí se: a) nápaditost 0 – 10 bodů b) námět a čistota zdobení 0 – 10 bodů 2) Hodnotí se: a) organizace práce (celk. vystoupení) 0 – 10 bodů b) čistota zdobení 0 – 10 bodů Podmínky účasti v soutěžia/ zaslat vyplněnou přihlášku do soutěže – do 20. září 2002 /po zaslání přihlášky obdrží účastníci podrobné informace k soutěži/ b/ zaplatit do 30. září 2002 zápisné - podle kategorie, složenka bude zaslána s podrobnými informacemi c/ ponechat výstavní exponáty vystavené po celou dobu akce /vlastní soutěž proběhne 10.10., celá akce je ve dnech 10. – 12.10.2002 Zápisné soutěžícícha/ senioři Kč 400,- b/ junioři Kč 300,- Zápisné je stanoveno za jednoho účastníka, bez ohledu v kolika kategoriích soutěží. Odměny soutěžícímVšichni soutěžící obdrží od organizátorů soutěže upomínkové předměty, všem budou předány diplomy za účast. Soutěžící na prvních místech v každé disciplíně obdrží hodnotné dary. Organizátoři soutěže vyhlásí celkového vítěze /účastníka s největším počtem dosažených bodů/, ten obdrží hlavní cenu – „Pohár NESTLÉ ČESKO s.r.o.“ a hodnotnou cenu. (Při loňském ročníku vítěz obdržel barevný televizor.) Po celou dobu GASTRO PARDUBICE 2002, bude probíhat doprovodný program, kde se budou prezentovat firmy, je zde možnost prezentace i škol formou kuchařských a cukrářských, perníkářských exponátů, slavnostních banketních tabulí, výstavních panelů, stánků, vystoupením v doprovodném programu /barmanská show, předvedení odborných dovedností kuchařů, cukrářů, číšníků/, to vše za účasti sdělovacích prostředků, laické i odborné veřejnosti. Hlavní sponzor: |
Dnes je úterý úterý 3. prosince 2024
svátek slaví Svatoslav, zítra Barbora Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |